Zoeken naar ben voor nu

Uw zoekactie voor ben voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
te weinig ervaring
ben een 64 jarige dikke onderdanige man. Mijn ervaring met mannen is echter heel beperkt. daarom zoek ik iemand die me wil ontvangen en dan blinddoeken en boeien. Je kan me dan anaal gebruiken. Daarvoor ben ik voldoende ruim. Maar er zal wat geduld en lichte dwang nodig zijn om mij te doen slikken. Iemand of meerdere die me willen keuren en testen?  
gisteren
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
gisteren
Discrete 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Intieme vriend gezocht
Ik ben discrete hygiënische biman. Niet-roker. Geen baard,snor,piercings of tattoos. Onderaan getrimd 16x5 met geile kale zuigtepels. Kan ontvangen en verplaatsen op maandag en dinsdag. Mij mag je keuren, bijscheren, rukken, rimmen, likken, vingeren en pijpen. Zelf wil ik u masseren, onderzoeken, rukken, likken en pijpen. Ernstige advertentie enkel antwoord op uitgebreide reactie waaron ge zegt of ge ontvangt of verplaatst3, wat kan en wat niet mogelijk is, mijn foto kan je bij reply ontvangen.  
gisteren
Dom4You 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge onderdanige vrouw gezocht
Hoi ik ben een dominante man met eigen playroom en op zoek naar een jonge dame die mijn onderdanige wil zijn met respect voor haar grenzen. Als het klikt sta ik open voor relatie en zo het passionele bdsm spel opbouwen. Ben jij die jonge kinky vrouw stuur me dan mailtje met voorstelling van jezelf, wat je ondergaat, je stats en als je het ziet zitten dan ook graag een facepic voor deze Meester. Dominante groeten Master G  
gisteren
Meesterlijk 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ervaren domiment zoekt slavin voor het hardere werk
Ik ben Meesterlijk, single, 54 en ik zoek een leuke slavin (21-65) die maso is en tegen een flinke tik van mij en van mijn zweep kan. Naast vernedering, gebruik en tentoonstellen + aanbieden aan anderen. Eigen materiaal, kan ontvangen en onbeperkt verplaatsen in ganse Benelux, Stopwoord en consent en uw veiligheid is mijn prioriteit. Wel actiegericht hé, geen praatjes, maar daden.  
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
gisteren
Steff 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt meester of meesteres
Slaaf zoek een meester Ik kan ontvangen tijdens de week in de voormiddag vrouw is dan gaan werken Ik sta voor veel open maar geen pis of kan en ook geen blijvende letsels Ben graag op de kont geslegen of geblinddoekt geboeid noem maar op heb bijna alles graag Voor de meester heb ik ook naakt foto’s van mijn vrouw staan op de pc Gft en hopelijk tot vlug  
Slaafje 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slaafje zoekt Dominant
Ik ben een slanke strak verzorgde amateur slaaf en slet. Ook ben ik erg onderdanig en hou vernedering, een geraffineerde geile date en zoveel meer. Jou genot laat mij genieten. Ik droom van iemand die ik kan dienen. Het windt me op als ik mijn Meester kan dienen op de manier hij wil. Je kan me slaan, straffen, vastbinden, opsluiten, laten aanbidden, laten schoonmaken, vernederen ect, opleiden tot je lustslet, wegsturen en oproepen wanneer je wil. Ik droom van een dominant om samen spannende geile sexy momenten te beleven. Mijn fantasie is alvast grenzeloos :-) Heb je interesse? Laten we dan eens met elkaar telefonisch contact opnemen of een concrete afspraak maken aub. Gr Gert  

Slaafje zoekt Dominant
gisteren
Beffertje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
onderdaan 53 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek Meester
Onderdanige man zoekt Top Meester om afgericht te worden als lustslaaf. Ben slank, m68, 63kg, gbbs. Veel kan mits goede afspraken zoals bondage, vernedering, overgave, lustgebruik. Verplaats enkel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10