Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Zaadstaaf 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante zaadstaaf
Directe, sportieve, ondernemende en vooral passionele man, is op zoek naar een leuk en openminded contact (v/kpl) om samen opbouwend te experimenteren... Wegens de vrije agenda kan ik me vlot vrijmaken en verplaatsen. Echter locatie voorzien is ook geen probleem. Een dame van kop tot teen beroeren, teasen en vooral gek maken is waar ik op kick, wederzijds respect en discretie is geboden.. zoeken we samen die klik op en meer..?  

Dominante zaadstaaf
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Joren 35 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Meester zoekt...
Hallo iedereen, gelieve mijn advertentie helemaal te lezen. Ik ben een 36 jarige jongeman met enig niveau, dit verwacht ik ook van jou. Ik ben op zoek naar een dame, leeftijd en uiterlijk is van geen enkel belang. Ik ben een "beginnende" meester en ben op zoek naar een sub voor bdsm. Dit alles met correcte afspraken waarbij respect, hygiene, discretie, duidelijke grenzen en fun centraal´staan. Dames die opzoek zijn naar een platvloerse seksdate gelieve zich te onthouden. Aarzel niet om mij te sturen voor meer info. Een berichtje sturen is zeker ééntje terug krijgen. Tot hoors !  
Ronald 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek vrouwvriendelijke date
Hallo, ik ben op zoek naar een dame (mag deel van koppel zijn) die tijdens de date graag de touwtjes in handen neemt en die vooral houdt van orale verwenning. De klemtoon ligt volledig op jouw genot. Ikzelf ben slanke vijftiger met onderdanige gevoelens. Locatie nog nader te bepalen, bvb bij mij, bij jou, op kamer? Uiteraard is een eerste kennismaking mogelijk op neutraal terrein en is je discretie 100% gegarandeerd. Bij wederzijdse klik zou het leuk zijn moest dit niet eenmalig zijn. Groetjes  

Zoek vrouwvriendelijke date
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
Specialeke 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoek een discrete dominante vrouw of m/v koppel.
Hallo, ik zoek een dominante vrouw of een m/v koppel om me te keuren, te bevelen en me te gebruiken als lustslaafje. Van pijntoestanden hou ik niet. Absolute discretie gevraagd en geboden, hygiëne is vanzelfsprekend. Ben 54j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Een dominante vrouw of m/v koppel met interesse?  

Zoek een discrete dominante vrouw of m/v koppel.
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Jouw persoonlijke 50 tinten grijs
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Jouw persoonlijke 50 tinten grijs
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Dominant 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige vrouw gezocht
Slut,hotwife,sub gezocht. Discretie en spanning beloofd. Meer info na mail  

Onderdanige vrouw gezocht
  1   2   3   4   5   6