Zoeken naar door vrouw

Uw zoekactie voor door vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Peter 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
P&P
Ik zoek een koppel of vrouw die op me wik komen plassen en poepen. Dat mag in mijn gezicht en eventueel in mijn mond. Wie zich geroepen voelt ontvang ik graag.  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Borsten liefhebber
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.ik kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
gisteren
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
gisteren
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
Soel 23 jaar Limburg - HASSELT
Ballen martelen
Goeiemiddag of avond... Ik heb al een heel lange tijd de fantasie om in mijn ballen te worden getrapt of gestapt, liefst door een leeftijdsgenoot (en vrouw), maar elk voorstel is welkom. Het lijkt me een geweldig gevoel dat mijn ballen eens goed worden aangepakt! Tot snel!  
Gebruiksvoorwerp 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante geile 50+ die lingerie
Ik ben een man die gebruiksklaar wil gemaakt worden door geile meester. Voor je geile wensen. Wil gerust lingerie van mijn mooie vrouw aantrekken  
Wesley 38 jaar Antwerpen - Zoersel
Welke dame vrouw meesteres moet ik dienen en gehoorzamen?
zeer onderdanige slaaf van 38 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10