Zoeken naar geen pijn

Uw zoekactie voor geen pijn leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sounding slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deep Sounding
Gezocht: Meesteres, Koppel, Meester die ervaring heeft in sounding. Ik ben een pijn en lust slaafje en heb net een set sounds van 30cm aangekocht. Wil wil deze op mij uitproberen? Waar mag deze slave plaats nemen op de onderzoekstafel met benen wijdt open. De sounding kan gerust uitgebreid worden met electro en of prostaatmilking. Uiteraard beslis jij wanneer en hoe er eventueel mag worden klaar gekomen. Een dame mag gerust ook gouden vocht laten proeven. Ook andere voorstellen zijn zeker welkom. Zelf ben ik een versa bi boy, steeds fris gewassen en intiem geschoren. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik ben en niet roker en kan vlotverplaatsen. bi slaafje  

Deep Sounding
13 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere 0485920640
Beleef jouw onderdanige fantasieën (enkel voor vrouwen)
Duiken die stoute fantasieën elke keer weer op wanneer je masturbeert? Daar is helemaal niets mis mee! Zo’n levendige fantasie kan net uitmonden in een mooie relatie die dieper gaat dan gewone intimiteit. Als vrouw ben je wss al een tijdje opzoek naar begeleiding om je onderdanige kinky kant verder te verdiepen. Intussen staan er op mijn bdsm-teller al enkele jaren ervaring waarin ik geleerd heb om duidelijk te communiceren over grenzen en deze te bewaken. Als je puur pijn zoekt kijk je wel best verder in deze lijst… . Gaan jouw fantasieën echter in de richting van lust, bondage en dwang met een vleugje billenkoek en tepelklemmen? Dan ontvang ik graag wat informatie over jou in een leuk berichtje.  
13 dagen
Steven 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame gezocht
Beste dames, via deze weg ben in op zoek naar een vrouw die zich totaal wil onderwerpen... Dominante gevoelens heb ik al lang en heb met relaties kunnen ervaren. Nu verlang ik echter naar het ultieme. Mijn grootste fantasie. Ik zoek een vrouw die in vorm van een rollenspel zich wil laten "verkrachten". Alles blijft onder afspraken en vertrouwen zonder pijn en geweld uiteraard. Bondage, ass play, tepelmassag, oraal,... gebonden en naakt is jouw lichaam van mij. Leeftijd, huidskleur of gewicht is van geen belang. De juiste klik en gezamenlijke verlangens is belangrijk. Hopelijk tot gauw xxx  
14 dagen
Kinky 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
spannend scenario soft bdsm ... welke vrouw durft?
Ik laat je binnen, maar je ziet me niet. Je kleedt je uit en doet de blinddoek om die klaar ligt. Ik begeleid je naar de slaapkamer waar ik een setting heb voorbereid : sfeer, geur, muziek, soft bdsm attributen. Je trilt van spanning en opwinding en mss een beetje angst (begrijpelijk). Ik stel je op je gemak, er gebeurt ABSOLUUT niets wat je niet wil, jij beslist. Je laat je vastgespen op het bed. Er is vertrouwen en je geeft de controle af, zachtjes neem ik de controle over en begin aan een verwensessie van kop tot teen en alles daartussen. JOUW genot primeert, ik geniet van jouw genot. Verwacht geen pijntoestanden, het is het feit dat je de controle afgeeft dat je opwindt. Je geniet, je wordt opgewonden en geil en laat je verwennen. Bij serieuze reactie en interesse stuur ik foto. We kunnen op voorhand videobellen zodat je ziet wie je zal ontvangen. Jij : leeftijd onbelangrijk, wel slank tot normaal figuur. Ik verwacht je ...  
14 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
15 dagen
Mr. D. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Skinny onderdanige vrouw gezocht
Hallo, ik ben hier op zoek naar een extreem magere, onderdanige vrouw voor introductie in bdsm en eventueel opleiding tot lust- en/of pijn slavin, met respect en in volle vertrouwen. Interesse ? Mail me snel terug. Grtz.  
koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
16 dagen
PussyPlayer 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
The pussy game (dus enkel voor wie een echt poesje heeft)
Hou je ervan om helemaal geil gemaakt te worden tot je poesje letterlijk druipt? Heerlijk om lekker lang plagend met je poesje te spelen. Heb hier een assortiment leuke speeltjes klaarliggen om jou mee te verwennen, zoals een paticfier, pussypomp en natuurlijk ook vibrators. Heb best grote handen, toch is het al geregeld gelukt om daarmee een poesje te vullen haha. Eventueel (natuurlijk enkel als jij dat wilt) kunnen we dat combineren met bondage en (lichte) pijn om te eindigen met een lekkere neukpartij. Of reserveren we dat voor de 2de date? Zie je dit zitten met een slanke goed geschapen man? Dan zit er maar 1 ding op: stuur een berichtje!  
16 dagen
Balls 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ballbusting gezicht
Hallo iedereen, zoals jullie aan de titel kunnen zien ben ik op zoek naar iets heel specifieks, een (liefst oudere ) dame die in mijn ballen wilt trappen. Ik zeg er eerlijk bij dat ik niet veel ervaring heb maar ik weet wel dat mijn pijn tolerantie best hoog ligt( tenminste hoger dan de gemiddelde man). Ben benieuwd of ik een reactie zal krijgen van de juiste persoon :)  
17 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
  1   2   3   4   5