Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 59 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt zeer speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt zeer speelse dame
Peter 53 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
embarrassed nude female scenario
Zoek iemand die volgend scenario verder wil uitwerken. (kan ook voor koppel,...) Jij doet auditie bij mij Ik 52 jarige rustige man zit gekleed voor je en stel je vragen, Je hebt wat kledingtukken meegebracht en toont je daarin. Ik stel ook vragen die steeds intiemer worden, over je ervaringen, waar je voor openstaat, wat je zou willen proberen. Ik blijf altijd vriendelijk en galant, wil je iets niet dan gaan we naar de volgende vraag. Ik blijf de hele tijd gekleed en zitten, tenzij je expliciet toestemt bij een vraag zoals mag ik je billenkoek geven,... Het gaat me om de spanning, de blind date, bestaan heel wat filmjes over Embarrassed nude female (ENF). OF je nu veel laat zien of weinig , je veel neen of ja zegt maakt niet uit. Daarna spreken we nog even na hoe we het ervaren hebben. Indien interesse hoor ik het graag Peter  
Laurent 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ervaren rigger gezocht om mij vast te binden en mogelijks véél meer...
Ik (52 186 86) ben dus op zoek naar iemand (M/V/CD) die ervaring heeft met het vastbinden, knevelen en véél meer van mannen. Deze persoon moet kunnen ontvangen (liefst op een doordeweekse namiddag) en over voldoende bondage materiaal beschikken. Trefwoorden zijn onberispelijke hygiëne, wederzijds respect en een gezonde dosis perversiteit. Wat er gebeurt eens u mij vastgebonden en gekneveld hebt wordt in onderling overleg vooraf bepaald, maar weet dat ik voor héél veel opensta... Graag antwoord in meer dan drie zinnen en weet dat ik desgewenst kan switchen.  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
Meester mike 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
10 dagen
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
10 dagen
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
11 dagen
Dirk 33 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Plas, spuug, kots en meer
Plas spuug kots en meer kortom alles wat uit je lichaam kan komen. Het wind me gewoon enorm op. Welke vrouw wil het met me delen? Leeftijd of uiterlijk niet van belang. Zolang je maar alles wat je “in je hebt” met mij wil delen. Dit is een serieuze en oprecht gemeende zoektocht. Hopelijk krijg ik ook serieuze reacties. Dirscretie is verzekerd  
11 dagen
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en zit geblinddoekt met je kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom en je afruk tot je spuit. je wil mijn handelingen onderdanig ondergaan en je bent geil, proper en discreet en je hebt een mooie flinke rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het meevalt kan het voor meerdere keren. kandidaten graag een (gezichtsloze) foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
  1   2   3   4   5   6