Zoeken naar keuring

Uw zoekactie voor keuring leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Keuring
MR. Zoekt dames - alle meeftijfen, maar wel 18+ natuurlijk- die willen of moeten gekeurd, vernederd worden ( bvb ook hoofd lelijk schrren..) Ook open staan (letterlijk en figuurlijk) voor opleiding of kennismaking tot pijnslavin. Hoe minder ervaring, hoe liever. Indien info of interesse, laat maar weten.  
betrapt sletje 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Betrapt! Wat nu?
Ik heb mijn subje betrapt terwijl ze met haar vibro en kutje aan het spelen was terwijl de afspraak is dat ze dit enkel mag doen na goedkeuring of met toezicht van mij. Ze zal dus een straf moeten onder gaan. Wat zou een gepaste straf zijn? Ze is een pijn en lust sletje. Als opwarmertje zal ze mij een maand dagelijks DP moet pijpen en slikken terwijl ze op haar knieën voor mij zit, maar de straf mag veel verder en harder zij. Wat zouden jullie voorstellen? Bij een goed en realistisch voorstel is de kans groot dat ik je uitnodig om bij de finale aanwezig te zijn dus ten vroegste binnen een maand. CP Master  

Betrapt! Wat nu?
19 dagen
lucien 60 jaar West-Vlaanderen - Bredene
naakt poetsen
Welke dame of koppel komt er morgen overdag naakt poetsen ,eerst keuring niet goed straf geen pyntoestand ,wel klapjes, vernederen eerlyk discreet  
20 dagen
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
20 dagen
Peter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig
Bij wie kan ik mij naakt of in boxer aanbieden voor soft rollenspel,keuring,.. Kan enkel verplaatsen  
23 dagen
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
23 dagen
Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
24 dagen
Keurder 62 jaar Antwerpen - Ranst
Geblinddoekte keuring
Welke man zet zijn vrouw ter keuring, als ik toekom ? Dit kan met of zonder blinddoek. Ik betast haar, kleedt haar subtiel tot ze zich volledig naakt moet tonen. Ik keur en betast haar intiem. Intieme houdingen aannemen. Scenario kan aangepast worden aan jullie wensen. Ik hou mij aan de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben discreet en zeer hygiënisch.  
26 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
26 dagen
Footie 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voetfetisj
Hee hallo ik ben een onderdanige man op zoek naar een vrouw die aan mijn voetfetisjme wil beleven. Ik aanbid jou voeten,masseer ze lik ze en geniet ervan om aan jou voeten te liggen. Ik ben jou slaaf als ik jou goedkeuring krijg? Kan ontvangen..  
  1   2   3