Zoeken naar koppel sint

Uw zoekactie voor koppel sint leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

onderdanig 52 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
onderdanig zoek dominante dame of koppel
hier een verzorgde onderdanige man sportief m80/81 weinig behaard zoek dominante dame of koppe. Keuring taken cucold alles is bespreekbaar niets moet alles mag ... foto kan via whattsapp  
Kleintjen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opdrachtje om me.naakt ergens door iemand te laten fotograferen
Hallookes, wie wil me naakt fotograferen? Mag single, koppel, vrienden... liefst mss ergens in een toilet van cafe, of ergens prive, winkel,.. maar niet buiten...is beetje frisjes "). Ik ben 1.81m, slank, kort bruin haar, lichaam getrimd en intiem kaal piemeltje. Is advertentie voor nu (is nu 18h35)...  

Opdrachtje om me.naakt ergens door iemand te laten fotograferen
Rubber 58 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Rubber latex slaaf
Ik zoek vrouw of Koppel die ook houden en opwindend worden van rubber latex en die mij als sub slaaf wil gebruiken met rubber ik sta voor alles open heel kinky en laat mij graag ondergaan en ik kan mij gemakkelijk verplaatsen ben singel is er nu niemand hier te vinden of ben ik de enige die zot is van rubber  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklussen mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  

Naakte poetshulp voor koppel of dame
Peter 53 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
embarrassed nude female scenario
Zoek iemand die volgend scenario verder wil uitwerken. (kan ook voor koppel,...) Jij doet auditie bij mij Ik 52 jarige rustige man zit gekleed voor je en stel je vragen, Je hebt wat kledingtukken meegebracht en toont je daarin. Ik stel ook vragen die steeds intiemer worden, over je ervaringen, waar je voor openstaat, wat je zou willen proberen. Ik blijf altijd vriendelijk en galant, wil je iets niet dan gaan we naar de volgende vraag. Ik blijf de hele tijd gekleed en zitten, tenzij je expliciet toestemt bij een vraag zoals mag ik je billenkoek geven,... Het gaat me om de spanning, de blind date, bestaan heel wat filmjes over Embarrassed nude female (ENF). OF je nu veel laat zien of weinig , je veel neen of ja zegt maakt niet uit. Daarna spreken we nog even na hoe we het ervaren hebben. Indien interesse hoor ik het graag Peter  
Klusser 54 jaar Limburg - Lummen
Naakt tot je dienst.
Op zoek naar dame of koppel waar ik naakt het huishouden mag komen doen. Kan gaan van poetsen, strijken, afwassen tot kleine klusjes uitvoeren. Jullie kunnen er rustig bij gaan zitten en toekijken met het nuttigen van een glaasje. Wie heeft er een taakje voor mij.  

Naakt tot je dienst.
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp voor koppel of dame
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklusseb mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  

Naakte poetshulp voor koppel of dame
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Paul 55 jaar Antwerpen - Beerse
Zakenman zoekt vrouw, man of koppel voor plasseks
Ik ben op zoek naar een vrouw, man of koppel voor plasseks. Dit is al zeer lang een fantasie van me. Niveau gevraagd en geboden. Eventueel op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk. Zowel gevend als nemend. Andere seksuele handelingen zijn niet noodzakelijk. Wel zal ik mezelf masturberen. Ben licht bi. Maar sta voor alles open. Nogmaals niveau zeer belangrijk. Bij een vrouw hou ik van heels en nylons.  
  1   2   3   4   5   6   7   8