Zoeken naar krijgen

Uw zoekactie voor krijgen leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Gebruiker 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vrouwen vleesje gezocht dus geen mannen
Zoek een vrouw om als een gebruiksvoorwerp te behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven en krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil, te pijnigen of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft met billenkoek. Aangezien er niets mooier is dan een vrouw die klaarkomt zal jouw plezier zeker aan bod komen. Ben een slanke grote man. Jouw grenzen zijn natuurlijk heel belangrijk. Dus dit kan allemaal besproken worden. Iets voor jou?  
14 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw mist dit ?
Je hebt een druk bestaan. Single of getrouwd. Je partner is altyd druk. Je staat altyd wel ergens voor klaar. Sex heb je weinig tot nooit. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt passie voelen. Je wilt voelen dat een man je wilt. Je begeert. Die jou paar uur verwent. Tot je voldaan bent. En erna ga je naar huis en niemand komt dit te weten. Je wilt weer die opwinding in je leven. Je wilt soms een stiekem apje krijgen van iemand die zegt hij aan je denkt. Dat hij opgewonden is. Dat hij niet kan wachten tot hij jou weer voelt. Welke vrouw mist dit. Welke vrouw wilt dit. Reageer dan. Wie is real en serieus. Want ik ben die fakers beu. En voor de moraal ridders. Ja ik ben geen single man. Dat scheelt veel gezeur. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die gestoorden in hier.  
15 dagen
Balls 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ballbusting gezicht
Hallo iedereen, zoals jullie aan de titel kunnen zien ben ik op zoek naar iets heel specifieks, een (liefst oudere ) dame die in mijn ballen wilt trappen. Ik zeg er eerlijk bij dat ik niet veel ervaring heb maar ik weet wel dat mijn pijn tolerantie best hoog ligt( tenminste hoger dan de gemiddelde man). Ben benieuwd of ik een reactie zal krijgen van de juiste persoon :)  
20 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
22 dagen
MRW 54 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Iets voor jou?
Welke slaaf verdient een pijnlijke straf, ballbusting, cocktraining, nippletreatment... graag iemand die zijn pijngrens wil verleggen. Reageer met beschrijving, wensen en meer... vraag en je zal krijgen...  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
John 21 jaar Noord-Brabant - Geldrop-Mierlo
Dominate vrouw gezocht voor JOI
Het onervaren jonge man hier. Ik zou het enorm geil vinden om een kerk of instruction via spraak of video bericht te krijgen van een ervaren dominante vrouw en deze dan te bevlogen tot op het kleinste detail.  

Dominate vrouw gezocht voor JOI
Koppel (41-19) 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt dominante man (bull) / dominante dame / dominant koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij een 41-jarige Belgische cuckold en zij een 19-jarige Aziatische Godin en we zijn op zoek naar een dominante man, dominante dame of koppel waarvan minstens een van de twee partners dominant is om haar langdurig te verwennen. Grootgeschapen zijn is een voordeel. Reacties met foto's krijgen voorrang. Ook even aangeven of je recente soa test heb omdat dan veel meer mogelijk is.  

Koppel zoekt dominante man (bull) / dominante dame / dominant koppel
25 dagen
Hoertje 42 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom hoer zkt Meester/pooier
Alleenstaande 43jarige hygiënisch en nette bottomslet. Op zoek naar Dominant om te dienen en een band mee op te bouwen. Opleiding krijgen tot hoer of sissy slet. Ben m75 76kg. Netjes geschoren en kan zowel verplaatsten als ontvangen. Al wat ervaring maar wil veel verder gaan en eventueel 24/7 bezit worden van iemand of deel uit maken van een slavenstal. Hopend op de juiste Dominant. X  
25 dagen
Dominant G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje gezocht
Dames, mijn naam is Glenn. Een sportieve man met al meer dan 10 jaar ervaring in bdsm en het organiseren van kinky sessies. Ik beschik al maanden lang over een bi slet maar zoek er nog 1 extra bij. Bi zijn is een pluspunt maar geen vereiste. Ook werk ik regelmatig samen met een bi meesteres. Bij mij is veel mogelijk en maak je nooit geen blaasjes wijs. Ik ben real en verwacht van jou hetzelfde. Heb je uzelf al lang eens onderdanig willen opstellen? Of uzelf volledig over te geven aan een meester? Dit is u kans. Ik beloof je veel kinky genot en spanning. Zenuwen haal ik er wel uit mocht je deze hebben. Alles gebeurd steeds met de nodige respect, hygiëne en discretie. Dus mocht je hierover fantaseren, zet de stap en contacteer mij. Je zult er geen spijt van krijgen. Ik leid je op, Leer Jou de regels en bereid je voor voor een echte sessie. Vele toestellen en attributen aanwezig  
  1   2   3