Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Sounding slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Deep Sounding
Gezocht: Meesteres, Koppel, Meester die ervaring heeft in sounding. Ik ben een pijn en lust slaafje en heb net een set sounds van 30cm aangekocht. Wil wil deze op mij uitproberen? Waar mag deze slave plaats nemen op de onderzoekstafel met benen wijdt open. De sounding kan gerust uitgebreid worden met electro en of prostaatmilking. Uiteraard beslis jij wanneer en hoe er eventueel mag worden klaar gekomen. Een dame mag gerust ook gouden vocht laten proeven. Ook andere voorstellen zijn zeker welkom. Zelf ben ik een versa bi boy, steeds fris gewassen en intiem geschoren. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik ben en niet roker en kan vlotverplaatsen. bi slaafje  

Deep Sounding
13 dagen
Gebruiker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Schandknaap (m/v) gezocht voor gebruik
Deze grijpgrage hetero man wil ontvangen voor het keuren van een schandknaap: man of vrouw. Uitgesproken voorkeur voor kleiner en mager tot slank en lichamelijk onbehaard voor keuring met bdsm aspecten. Volledige reacties met regio en foto worden eerst beantwoord.  
13 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Ik hou dus enorm veel van beffen en vingeren hoe langer hoe liever. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.  
15 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Active Bi man 58 jaar Antwerpen - Mechelen
Trio xtreme of photoshoot
Bericht aan Exhibitionistische sletjes (v) of koppels (m/v). Ik bied je mijn diensten aan als dominante fotograaf. Ik breng je in beeld van je meest kinky kant. Bewerkt met dildo's, objecten, dick, tong, vuist. Jouw glanzende body met mogelijk rode strepen zal een lust zijn op de Fetlife community bvb. Durf, nu eindelijk... Alles blijft discreet en safe. Maar wel kinky. Ik ben slank en sporty,geeond en niet roker. Ik stuur je meerdere voorbeeld foto's na eerst contact. Graag omgeving Vl Brabant, Antwerp of buur prov.. pls. Reageer met stats en foto. Leeftijd heeft geen belang Dit is geen fake oproep. Tot snel. .  

Trio  xtreme of photoshoot
16 dagen
Yvan 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Soft onderdanige biman
Ik ben een soft onderdanige biman. Zou eens graag een avondje bij iemand naakt moeten doorbrengen en voor hem opdrachtjes moeten doen. Alles op voorhand bespreekbaar. Wie heeft een geil scenariootje in gedachten? Geen baard of snor niet roker.  
20 dagen
Nicole 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
SLAAF
Ervaren Meesteres kijkt uit nr een DOMESTIC SLAVE die MIJ DIENT! Geen eisen van jou! Zeer verzorgd en discreet, niet roker! In bezit van wagen! WIL JE JOU DING...ANDER ADRES! Ook id mogelijkheid zijn om uitstapjes, reisje te maken...geen stiekem gedoe! Geen travestie, sissy enz.. Enkel bondage, medical en maso intresseert me qua BDSM. Mail me met gezichtsfoto of prullenbak. N  
20 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben opzoek naar een vrouw die grote zware borsten heeft en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
21 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
  1   2   3