Zoeken naar vanavond bij mij

Uw zoekactie voor vanavond bij mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
gisteren
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
justaboynextdoor 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
m, v of tv gezocht
ik ben op zoek naar iemand die eens lekker onder handen wil genomen worden in een soft BDSM play. Dit bij voorkeur morgen, vrijdag 31/05, in de voormiddag. Lukt dit niet dan kunnen we eventueel ook later nog wel eens afspreken Het soft BDSM play gaat dan vooral om kletsen op de poep en billen, spelen met de tepels, vastgebonden worden, ... . De voorkeur gaat uit naar v maar zowel m, v als tv komen in aanmerking om zich te onderwerpen aan mijn wensen. Uiteraard met wederzijds respect en vertrouwen Heb je interesse stuur dan gerust wel of niet zou zien zitten en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.  
toilet 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Perverse Dom
Ik zoek een Dominant uit regio gent voor een - bij klik - een langdurige D/s relatie. Mijn ideale Dominant is extreem pervers van geest, fantasierijk, houd van experimenteren en regelmatig lang uitgesponnen dates. Uiteraard ook discreet en een gezonde dosis verstand. Ikzelf ben een slanke onderdanige man met ditto eigenschappen. Mijn kicks: vernedering, grenzen verleggen en me langzaam verliezen in een perverse wereld die we samen creëren. Bij interesse spreken we eens af voor een eerste kennismaking.  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
bi slaafje 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
Welke Meesteres, koppel waarvan dame D is en 's' moet assisteren, Meester (met zeer goed voorstel) wil mij verder inleiden in het sonderen? Heb net een nieuw setjes sondes ontvangen. Verschillende maten alles lengte 30 cm. Bij wie mag ik mij op de behandeltafel komen leggen en is mijn dick volledig van jouw om te gebruiken. Graag wel mensen die ervaring hierin hebben. Ik ben een vlotte discrete man, slank, steeds intiem geschoren en fris gewassen, niet roker, regio Brugge, kan gemakkelijk verplaatsen, discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Naast sonderen nog een ruime interesse, vooral in het rekken van mijn smal kontje om uiteindelijk te fisten.  

Mr, Mrs, D/s koppel voor sonderen en anaal
betrapt sletje 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Betrapt! Wat nu?
Ik heb mijn subje betrapt terwijl ze met haar vibro en kutje aan het spelen was terwijl de afspraak is dat ze dit enkel mag doen na goedkeuring of met toezicht van mij. Ze zal dus een straf moeten onder gaan. Wat zou een gepaste straf zijn? Ze is een pijn en lust sletje. Als opwarmertje zal ze mij een maand dagelijks DP moet pijpen en slikken terwijl ze op haar knieën voor mij zit, maar de straf mag veel verder en harder zij. Wat zouden jullie voorstellen? Bij een goed en realistisch voorstel is de kans groot dat ik je uitnodig om bij de finale aanwezig te zijn dus ten vroegste binnen een maand. CP Master  

Betrapt! Wat nu?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10