Zoeken naar voor fakers

Uw zoekactie voor voor fakers leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, over alles praten, erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is mogelijk als het klikt! Dit is een serieuze advertentie! Ik wil dus GEEN FAKERS!  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees even de adv aub
Je bent of single of getrouwd. En je mist spanning in je leven. Net zoals ik. Je houd ervan mannen beetje uit te dagen en op te winden. Maar dat durf je alleen niet vanwege je niet wat mannen doen. Wel ik kan je buddy zijn. Samen op terras zitten. Je bent sexy gekleed. Mischien zelfs sliploos. Je merkt dat mannen opgewonden worden en de dames jaloers. Of we gaan sauna en doen daar hetzelfde. Mischien wil je we een gangbang. Kunnen we ook regelen. Welke vrouw zou een spannend avontuur met mij willen aangaan. Dat niet gebaseerd is op platte sex. Maar op erotiek en opwinding. Welke vrouw is serieus en durft de stap te zetten om te reageren. Ik ben geen single man. Dus zoek iemand discreet. Je geheim is daarom ook veilig bij mij. De afgelopen twee weken heb ik genoeg fakers gehad. Zelfs iemand die me op terras liet wachten zonder op te komen dagen. Dus ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw  
11 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw 20j-60j, Blank, Aziatisch of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, over alles praten, erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En als het klikt, samenwonen! Wens GEEN FAKERS!  
11 dagen
Johan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Na een weekend met alleen maar fakers waag ik een nieuwe kans. Je hebt als vrouw een druk leven. Drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een druk leven. Sex is er bijna nooit. En is er als eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt paar uur passie. Maar ook geile sex. Tot je voldaan en moe bent. Je mist dat zalige gevoel. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Niemand komt dit te weten. Dit is ons geheim. Bij goede klik spreken we regelmatig af voor passionele geile sex. En erna ga je voldaan na huis. En ben je weer die gewone huisvrouw. Wie is real. Wie durf die stap te zetten. Ik hoop eindelijk eens dat er iemand serieus reageert  
11 dagen
Piet 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Meesteres zoekt slavin
Ik ben een 45 j man. Eigendom van een meesteres. Ik moet in opdracht van mijn meesteres een slavin zoeken. Welke vrouw heeft ervaring. Of fantaseert al een tijdje hierover. Wie wilt samen met mij de meesteres dienen. Er word vooraf kennis genomen van je wensen en je grenzen en die worden ten allertijde gerespecteerd. We zoeken iemand voor langdurige relatie. Wie is heel openminded en staat open voor kinky dingen. Veel kan. Er zijn weinig taboes. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Welke vrouw is serieus. We zijn de fakers en belovers beu. Kijk enorm uit naar naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier op deze site  
12 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
14 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCHE OF ZWARTVOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank,Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets drinken, praten over alles, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen kan ook als het klikt! Wens GEEN FAKERS!  
14 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw mist dit ?
Je hebt een druk bestaan. Single of getrouwd. Je partner is altyd druk. Je staat altyd wel ergens voor klaar. Sex heb je weinig tot nooit. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt passie voelen. Je wilt voelen dat een man je wilt. Je begeert. Die jou paar uur verwent. Tot je voldaan bent. En erna ga je naar huis en niemand komt dit te weten. Je wilt weer die opwinding in je leven. Je wilt soms een stiekem apje krijgen van iemand die zegt hij aan je denkt. Dat hij opgewonden is. Dat hij niet kan wachten tot hij jou weer voelt. Welke vrouw mist dit. Welke vrouw wilt dit. Reageer dan. Wie is real en serieus. Want ik ben die fakers beu. En voor de moraal ridders. Ja ik ben geen single man. Dat scheelt veel gezeur. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die gestoorden in hier.  
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ervaren BDSM Meester.A is op zoek naar sub/volslank of slank.
U heeft behoefde aan nieuwe uitdagingen, om een nieuwe wereld ontdekken om de oude te sluiten, onderdanigheid, kaarslicht, zwepen, Andrea kruis, boeien, vastbinden, leer, klemmen enz trekken u aan als een magneet. Uniformen, sexy kledij, nauwe aansluitingen, laarzen, korset geven u een sexy gevoel van sletigheid. Afgelegen plaatsen, ingerichte BDSM ruimtes, opdrachten, rollenspel, macht en gedomineerd worden op regelmatige basis zijn u fantasieën, U bent +18 en max 50 jaar, vrouw, onderdanig, interesse voor bdsm in al zijn vormen ervaring is niet vereist, Hygiëne, respect, veilig en absolute discretie zijn gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen of interesse ? Mail u motivatie en sollicitatie bij Meester Alain, fakers en mannen gelieven u zich onthouden.  

Ervaren BDSM Meester.A  is op zoek naar sub/volslank of slank.
15 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
  1   2   3   4