Zoeken naar will*

Uw zoekactie voor will* leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 53 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
embarrassed nude female scenario
Zoek iemand die volgend scenario verder wil uitwerken. (kan ook voor koppel,...) Jij doet auditie bij mij Ik 52 jarige rustige man zit gekleed voor je en stel je vragen, Je hebt wat kledingtukken meegebracht en toont je daarin. Ik stel ook vragen die steeds intiemer worden, over je ervaringen, waar je voor openstaat, wat je zou willen proberen. Ik blijf altijd vriendelijk en galant, wil je iets niet dan gaan we naar de volgende vraag. Ik blijf de hele tijd gekleed en zitten, tenzij je expliciet toestemt bij een vraag zoals mag ik je billenkoek geven,... Het gaat me om de spanning, de blind date, bestaan heel wat filmjes over Embarrassed nude female (ENF). OF je nu veel laat zien of weinig , je veel neen of ja zegt maakt niet uit. Daarna spreken we nog even na hoe we het ervaren hebben. Indien interesse hoor ik het graag Peter  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt dit. Lees even de adv aub
Je bent of single of getrouwd. En je mist spanning in je leven. Net zoals ik. Je houd ervan mannen beetje uit te dagen en op te winden. Maar dat durf je alleen niet vanwege je niet wat mannen doen. Wel ik kan je buddy zijn. Samen op terras zitten. Je bent sexy gekleed. Mischien zelfs sliploos. Je merkt dat mannen opgewonden worden en de dames jaloers. Of we gaan sauna en doen daar hetzelfde. Mischien wil je we een gangbang. Kunnen we ook regelen. Welke vrouw zou een spannend avontuur met mij willen aangaan. Dat niet gebaseerd is op platte sex. Maar op erotiek en opwinding. Welke vrouw is serieus en durft de stap te zetten om te reageren. Ik ben geen single man. Dus zoek iemand discreet. Je geheim is daarom ook veilig bij mij. De afgelopen twee weken heb ik genoeg fakers gehad. Zelfs iemand die me op terras liet wachten zonder op te komen dagen. Dus ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw  
Nylonfan 53 jaar Noord-Brabant - Woensdrecht
Onderdanige keuring
Bij deze ben ik op zoek naar een vrouw die mooie benen heeft en die deze gehuld in nylonkousen met daaronder een hakje over mij wil lopen, staan, keuren. De benen tegen mijn hoofd zodat ik haar kan voelen en ruiken, de hakken eens op mijn lichaam zetten, me teasen zonder dat ik zelf iets mag doen. Wie o wie zou dit eens een keer willen doen met deze man die zelf soms amateur cd is.  
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrouwen meiden oudere vrouwen lik je met je tong mijn anus uit !
man 41 jaar knap verzorgd sportief lichaam zoekt seks-relatie met een bloed-geile kleine vrouw blanke andere oregiene ,knap minder knap niet belangrijk Een kleine vrouw meid te likken en te kussen achterkant naar boven tot aan naar jou anus uit lik jii mijn anus uit lik sterretje vervolgens verder naar boven en via haar rug en nek naar mond en met elkaar tong zoenen, daarna naar beneden je tepels hard laten worden, dan via je naar je kutje toe ik lig dat al in stand 69 likkend naar beneden en jou geile kut verwennen jij kan mij dan inmiddels ook pijpen als jij dat wil Ik zou daarna graag all je gaatjes, ook je anus, willen vullen met veel sperma Verder het liefst doe ik alles zonder condoom, gewoon vlees op en in vlees. Maar als vrouw met wil is het ook prima.Ik beloof je dat alles in overleg en met uitermate respect gaat.Ik woon in Gent en kan thuis ontvangen verplaatsen in Gent stuur foto mee geen naakt foto's ,naar mijn nummer dat op de site staat gratis geen mannen Geert  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
eenvoudig en toch moeilijk te vinden!!!
Ik ben een slanke, sportieve en verzorgde man van 67 uit het Mechelse. M82,77kg, niet-roker. Ik zoek een vrouw of koppel die op mij willen plassen, niet meer of niet minder. Alles is wel bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol. Je bent verzorgd en hebt een gezond BMI. Ik kan ontvangen en heb een hele ruime inloopdouche. Ik kan me eveneens verplaatsen binnen redelijke afstand.  
10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
11 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
12 dagen
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
13 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
  1   2   3   4   5