Zoeken naar zonder kan ook

Uw zoekactie voor zonder kan ook leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
plas en oraal
wie heeft er zin in plassex, kan zelf niet ontvangen, mag heel wat ouder zijn  

plas en oraal
gisteren
Opleiding 53 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Wie helpt ons
Zij wil graag ontdekken hoe spanking voelt. Hij wil ontdekken hoe je dat best doet. Jij kan en wil ons helpen om het te ontdekken . Steeds respectvol maar toch kordaat  
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Stuk neukvlees
Wij zijn een ervaren ds koppel samenwoont Zoeken naar een lust slavin iemand die gebruikt word als neukvlees En tegen een stootje kan want tis meer dan enkel een dekken Trefwoorden fist, geforceerde orgasmes , spuitend komen , grof taal gebruik , respectloze sex enzo,,,, Wij ontvangen vlot en zeer discreet Geen MANNEN  

Stuk neukvlees
gisteren
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
NO FAKE => Meester A. zoekt een onderdanige mature vrouw ( Sub/slut)
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een onderdanige mature vrouw, een sub/slut, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting met of zonder ervaring, slank of volslank,voor regelmatige Bdsm sessie of meer. Kan ontvangen en verplaatsen. IK verwacht dat je volledig onderwerp, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wil worden in al zijn vormen dat het dagen erachter nog nazindert voor meer. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub of meer?? Dat kan zeker. De doelstellingen zijn dat Bdsm soft of hard werkelijkheid wordt en niet blijft bij woorden als je afspreek. De afgesproken grenzen en verwachtingen worden steeds respecteert zoals discretie, respect, hygiëne en safeheid . Ook op vlak van bondage en discipline, spanking, in het openbaar (in & outdoor),Bdsm room, naar clubs en privé feesten gaan. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met gezicht foto = antwoord + reply foto, Once you have me, I am your MASTER for ever!  
gisteren
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
and mar 65 jaar West-Vlaanderen - Torhout
maandagmorgen
verpl me en onderga graag weerloos je lusten,pijn en vernedering ...veel kan, eerlijk verhaal en .... verlang  
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
MASTER 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
MASTER zoekt sub boy/slaaf
Ervaren Master ontvangt mannelijke sportief gebouwde slaaf max 49j voor BDSM SESSIE in nette ingerichte kamer met alle respect voor mijn slaaf,doe altijd opbouwende sessie om mijn boy rustig te laten wennen aan mijn handelingen , halsband, polsbanden en enkelbanden aanbrengen, spanking, nippleplay, een klap en een streel,bondage, pik en ballen strakbinden, ballstretch, edging, sounding ook mogelijk, electro is aanwezig voor de liefhebbers, veel bespreekbaar, hygiëne gevraagd en geboden, ben je ervaren of beginnende kan ook, ben je een mannelijke sportief gebouwde kerel, behaarde borst en benen is pluspunt, max 49j en wil je ervaren Master 56j, slank, 1,73m, 69kg, 18cm. Komen dienen en samen genieten, stuur dan jouw stats en duidelijke bodypic bovenlichaam eerlijke reactie graag ben dat ook, Groet en tot binnenkort, woon Antwerpen rand  

MASTER zoekt sub boy/slaaf
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw die mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
NO FAKE
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, zoekt een vrouw (+18 tot 40 jaar), een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, met of zonder ervaring, voor regelmatige Bdsm sessie of meer, kan ontvangen en verplaatsen. Het dragen van laarzen, lingerie, leren rok/broek of puur natuur vormen voor jou geen enkel probleem. Er zal verwacht worden dat jij volledig MIJ verwent, steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wordt in al zijn vormen. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat Bdsm soft of hard werkelijkheid worden en niet blijft bij woorden als je afspreek, ook deepthroaten, roleplay, indoor als outdoor, geneukt worden in verschillende Bdsm positie, pijpen, ook op vlak van bondage en discipline, spanking soft/hard, in het openbaar, naar clubs en privé feesten gaan. Interesse: Stel je dan uitgebreid voor met gezicht foto = antwoord + reply foto, Once you have me, I am your MASTER for ever!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10