Zoeken naar 40

Uw zoekactie voor 40 leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Onervaren 28 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Rijpe dame voor regelmatig contact
Dag dames,ik ben een jongen van 28 jaar die nog niet veel ervaring heeft op seksueel gebied, daarom ben ik via deze weg opzoek naar een leuke dame vanaf 40-50 jaar(uiterlijk speelt geen rol) om een leuke avond mee te beleven en die me de kneepjes van het vak kan leren, indien er een klik is kunnen we meerdere keren afspreken en misschien zelfs vast contact houden. Zelf ben ik 1m80,85kg, zeer kort haar,een baard en ben wat voller. Ik ben hygiënisch en intiem verzorgd en sta voor alles open. Hopelijk tot binnenkort.  
Kim 40 44 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
mollige man gezocht- O en W VL
Welke mollige big beer ( buik en rug beharing welkom) zoekt een leuke,slanke dame voor een geile date? Ben niet ip zoekt naar een vluggertje maar iemand die me echt wil verwennen. Vooral genieten met elkaar en met respect voor elkaar.. Ben jij benieuwd naar meer info dzn mag je me altijd contacteren. ( paydate) ps.ik kan niet ontvangen. Fotojagers en fakers gelieve zich onthouden;)  
Fun4two 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sexdate woensdag 12 juni
Welke jonge dame heeft zin in een sex-date op woensdagnamiddag 12 juni in Gent (hotel). Ben zelf een niet onknappe slanke, sportieve 40-er. Ik hou er vnl; van om gepijpt te worden en te beffen. Op zoek naar een jonge dame (25-40), slank-sportief gebouwd, avontuurlijk ingesteld, die graag experimenteert (geen extremen, alles in overleg) en die ook iets te vertellen heeft :-) Ik voorzie en vergoeding van €500. Indien anaal kan €600 (geen must, wel een +, zou mijn eerste keer zijn). Stuur gerust en vrijblijvend een bericht. Hopelijk tot dan!  
53 paydate 53 jaar Brussel (gewest) - Sint-Lambrechts-Woluwe
ZAVENTEM 10 JUNI - 21U00 - PAYDATE 250 VOOR MMV TRIO
Zij die hier al jaren actief zijn, zullen mij ongetwijfeld herkennen. Ik waag mij aan mijn eerste trio : geen anaal of facial abuse. Hotelkamer voorzien. Opgelet : ik vraag een voorschot als blijk van serieux. Ik date enkel gecultiveerde en verzorgde mannen 40+. Ik val niet op kleiner van gestalte noch op ronde silhouetten. Bij interesse, brengt u gerust uw vriend mee. Er worden geen verdere pics vrijgegeven (171-65-80D). Ik verwacht een beleefde voorstelling met normale foto. Prijs is PER PERSOON. Verdere details : PM. Tot maandagavond !  

ZAVENTEM 10 JUNI - 21U00 - PAYDATE 250 VOOR MMV TRIO
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Leuk samenzijn
Stinnie 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toekijken
Ik ben een 40 jarige man en zoek een vrouw die wil toekijken hoe ik met mezelf speel. Jij hoeft enkel te kijken. Leeftijd is niet belangrijk. Mocht het je iets zeggen contacteer me dan maar. We komen er samen wel uit.  
Amateurkoppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
Ik ben de amateur dame van een cuckoldkoppel. Kan jouw mooie buurvrouw zijn. Eind de 40, 1m69, 59 kg, echte stevige DD cup, maatje 38, slank en steeds geschoren spuitpoes. Al een beetje ervaring, maar nog steeds experimenterend. We zoeken een vaste (al dan niet bi) man die met haar alleen of ons samen (trio of cuckold) wil daten. Cuckie alleen kan ook. Kan ook samen met onze vaste huisvriend. Voor langere termijn, liefst 1 of meerdere malen per maand. Wij garanderen 200% discretie en safe, voor aanvaardbaar extra centje. Je reageerd met uitgebreide stats en duidelijke gezichtsfoto. Wij geven antwoord bij de juiste reactie. Wij ontvangen bij ons thuis in de (voor-) avond of evt vrijdagnamiddag.  

Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
11 dagen
MNM 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag genieten
Ik ben een alleenstaande aantrekkelijke zakenman. Ik ben discreet, respectvol en hou ervan jou te pleasen. Ik zou graag een aantrekkelijke jonge vrouw (Max 40) willen ontvangen voor een uurtje GFE waarbij we elkaar eens lekker verwennen. Antwoord graag met een fotootje; mag volledig anoniem zijn.  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Saunatje pakken?
Ben een nette verzorgde man van 40 jaar, 1.80 een normale/sportieve bouw, goed voorzien en discreet. Heb een weekje verlof en zou graag eens gaan ontspannen in een privé sauna met een leuke slanke dame. Genieten van sauna, jacuzzi, zwembad en elkaar! Uiteraard in alle discretie en met een vergoeding voor jou. Wie zit dit wel zitten? Eric.  

Saunatje pakken?
11 dagen
fun4all 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste side-kick gezocht
Hallo, ik ben een sportieve, slanke hoog opgeleide 40-er op zoek naar spanning en avontuur. Ben jij een slanke, verzorgde jonge dame (21-50 j) die wel in is voor een spannende seksuele relatie waarbij we elkaar grenzen aftasten? Stuur dan zeker een berichtje. Koppels mogen ook reageren met een voorstel, ben wel niet bi-georiënteerd). Indien het klikt is het de bedoeling om regelmatig af te spreken. Vergoeding wordt voorzien en is onderling te bespreken. Discretie en niveau is belangrijk.  
  1   2   3   4