Zoeken naar 50*

Uw zoekactie voor 50* leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Max 28 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik zoek een dame om te beffen
Hallo, ik ben een slanke, hygiënische jongeman van 27 jaar. Ik ben op zoek naar een dame (leeftijd niet van belang) om een halfuurtje met je poesje te spelen en te beffen voor 50 euro. Liefst vandaag (27 mei). Tot snel!  
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 55j man zoekt dominante dame 50, 60,70 plus
Help! Ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Mooie vergoeding voor een dame die mij in de hoek laat staan, op mijn blote billen slaat, mij opdrachten laat vervullen (beffen, masseren,..). Slapping, leiband, vernedering, beplassen,..mag.  
Dirk 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lieve studente of jonge dame gezocht
Graag kom ik in contact met een studente of jonge dame voor een leuke en gezellige date. Graag iemand op regelmatige basis van 2 uurtjes en dit enkele keren per maand. Uiteraard te bespreken. Vergoeding 500 € per date. Graag reageren met een beschrijving van uzelf.  
Maturelover 46 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Rijpe dame met harig poesje
Welke rijpe dame (50+) met een behaard poesje wil morgen afspreken voor een date? Liefst uit de regio +/- 20km  
Erolover 40 jaar Antwerpen - Rumst
Bijverdienen?
Hey, Leuk dat je even de tijd neemt om mijn advertentie te bekijken.Ik ben op zoek naar een ruimdenkende slanke jongedame 18 tot 30 jaar die graag een centje wil bijverdienen op een leuke en lekkere manier. Sta je open voor prive amateur xxx film opnames (kan onherkenbaar dmv pruik of maskertje) geen extremen enkel solo en vrouw/man. Neem dan vlug contact met me op. Verdiensten zijn 50€ per kwartier beeldmateriaal. Minimaal 200€...Wie ben ik?Ik ben een slanke licht gespierde blanke belgische man met een hoge potentie en zin ,daar ik hygiene hoog in het vaandel draag ben ikzelf intiem onthaard en altijd fris , van een vrouw verwacht ik ook dat deze er ook zo over denkt. ik heb geen bril , baard, snor of buikje. Ik ben slank 1,77m en 65 kg intiem geschoren en redelijk flink geschapen 19cm.Hygiene en respect gevraagd en geboden. goedgekeurd 04/2024 Graag reactie met foto en een kleine voorstelling van jezelf.  

Bijverdienen?
Lotte 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lotte
Hoi mannen, Ik ben Lotte, een jonge vrouw, normaal gebouwd, met lang blond haar een C-cup en 50kg. Ik bied me aan voor een leuke date met een verzorgde en respectvolle man. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van normale dingen, tot iets naughtier zoals bondage of onderdanigheid. Ik kan me verplaatsen of afspreken op hotel/wellness. Moest je interesse zijn geprikkeld, mag je een mailtje sturen met meer info over jezelf, een foto en een concreet voorstel. En hopelijk tot snel! x  

Lotte
13 dagen
Genieter 54 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek meid die zich deze avond tegen vergoeding laat verwennen8
Zoek een meisje (18+) of dame tot 50 jaar die zich vanavond tegen vergoeding laat vingeren en beffen. Geen geneuk. Beentjes spreiden, centje verdienen.  
14 dagen
thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
16 dagen
Toon 39 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Jongeman zoekt koppel die me vandaag 500€ lichter maken. Ik lik jullie voeten.
Jongeman zoekt koppel die me vandaag 500€ lichter maken. Jullie duwen jullie voeten in mijn mond. Groetjes aan de voetjes. Tussen 9.00 en 13.00 vrij.  
16 dagen
Michael 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdag dame met mooie voetjes gezocht: 500 e date in hotel. Enkel goede reacties graag
Voor vrijdag dame met mooie voetjes gezocht. OVL hotel, enkel goede reacties. Ik lik graag uw voetjes. Ik ben een verzorgde man.  
  1   2   3   4