Zoeken naar ben de

Uw zoekactie voor ben de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stoffel 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken
Hallo, Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken om elkaar te verwennen, drankje, massage en verder genieten van een vrijpartij om de vrije dag af te sluiten. Eventueel op een kamer of kan ook bij mij thuis vanaf 19 u. Thuis heb ik ook een buitenjacuzzi. Ikzelf ben een alleenstaande papa, slank-sportief gebouwd 1,71 m en 63 kg. Graag een goed uitziende slanke dame tot 40 jaar Bij interesse laat vrijblijvend iets weten met een beschrijving en foto, je krijgt zeker een berichtje terug.  
Jakke 51 jaar Limburg - Beringen
Geile pinkstermaandag
Welke lieve en oprechte geile meid, geen klokkijkster, wil met deze grote, vrijgezellige vrijgezel, netjes verzorgd, lekker geil in stijl pinkstermaandag afsluiten, tweehonderd voor een uurtje of drie, ook gezellig tetteren en wie weet nog een jacuzzi erbij, ben benieuwd, en ja piemel is in rustmodus dus wie kan er spanning in brengen ?  

Geile pinkstermaandag
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Pieter 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een meid die gek is op lingerie
Hoi, ik ben op zoek naar een slanke meid tussen 18 en 30 jaar die verslaafd is aan leuke lingerie. Je showt het graag en krijgt het ook graag cadeau. Je staat er voor open om meerdere setjes voor me te showen en iets meer als het klikt. Ik ben niet op zoek naar seks.  
Bram 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Fijne date
Hoi dames. Ik ben een nette man van 32 jaar en op zoek naar dames die wat willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 35 jaar en lijkt je dit een spannend idee. Contacteer me dan gerust Groetjes, Bram  

Fijne date
Stone 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Likken en zuigen
Hey ben opzoek naar een ondeugend meid die wel weet wat doen met deze lekstok … ik wacht op je antwoord … liesfs  

Likken en zuigen
Master 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Verdien je straf en extra zakgeld om je straf te ondergaan? Wel, ik kom je ouderwetse billenkoek geven. Kletsen op je blote poep. Speels, soms iets harder. Tot je billen rood staan. Wanneer ik vind dat je voldoende gestraft bent, stopt het en dan bedankt je me door me te pijpen. Jouw man mag bij de sessie aanwezig zijn, als je dat liever hebt. Bij interesse graag reactie met foto.  

Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
Peter 47 jaar Antwerpen - Willebroek
10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
Welke toffe vrouw houdt van pijpen? Ikzelf ben een man die snel klaarkomt. Dus onze dat zal maximum een tiental minuutjes duren. Enkel pijpen = 100 euro voor jou.  

10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
gisteren
Oraal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gezocht: Dame voor wederzijdse liefdevolle orale verwennerij
Lieve dame, Ik (man, 59) ben op zoek naar een sensuele dame die open staat voor liefdevolle orale verwennerij bij elkaar. Elkaar zachtjes plagend verkennen met vingertoppen, lippen en tong. Vol passie en tederheid elkaar proeven, mijn lippen in jouw warme schoot, intens en liefdevol. Een harmonie van geven en ontvangen, een overgave aan een woordeloos verlangen op het ritme van jouw wiegende lijf en diepe ademhaling. Graag enkel een reactie bij oprecht interesse. Liefs, Frank  
Xander 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dates
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuke dates
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10