Zoeken naar ben ik zoek

Uw zoekactie voor ben ik zoek leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Hallo ben op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan zeer discreet op lokatie ontvangen of verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook van kan genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met foto en nummer om verder af te spreken. Reactie met nummer en foto krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
Serge 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Welke jongedame/studente kan komende vrijdag in de voormiddag?
Ik ben op zoek naar een toffe, aantrekkelijke jongedame voor een afspraakje komende vrijdag in de voormiddag. Ik kan ontvangen zolang je discreet bent over mijn privéleven. Bij voorkeur studente of alleenstaande (mama) die het geld goed kan gebruiken. Leeftijd tot 35 jaar geniet mijn voorkeur en je zet je vrouwelijke rondingen graag in de kijker.Je kan je bij mij ook nadien douchen. Dat is geen issue. Parkeren kan voor de deur. Bij interesse reageren met foto en wat jouw financiële wensen zijn.  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Goed uitziende man zoekt dame die geilt op gebruikt worden.
Hoi geile dame, ben op zoek naar een dame regio Wetteren die graag wekelijks afgereden wil worden met FV. Voorwaarden te bespreken. Graag kunnen ontvangen maar kan ook op hotel. (Bvb de 1e maal). Wederzijds vertrouwen is key! Graag fotootje meesturen en je krijgt er zeker eentje terug. Ik ben groot, slank, ultra verzorgd en netjes, sportief, en man van de wereld.  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijk luxe lust-sletje worden ?  
Lieve Willy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
Ben een man van 59 en ben op zoek naar een lieve sensuele dame die een teasing en fijngevoelige Lingam massage (penis massage) of handjob wil geven met een happy end. Als jij daarbij naakt bent, of met blote borsten, dan zorgt dat bij mij en Willy voor wat extra prikkeling, maar dat is geen vereiste. Het gaat er vooral over dat het met gevoel en aanvoelen gebeurt. Geblinddoekt zou misschien ook leuk zijn. Ik zoek geen car dates en enig niveau is wel gewenst. Heb jij zachte handjes en heb je interesse, stel je dan even voor en doe een leuk voorstel. Wie komt mijne Willy een knuffelbeurt geven? Hopelijk tot gauw. Liefs, Bart  

Wie helpt een handje - Waar zijn die handjes?
David 35 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
Hallo, Ik ben David, 35, bi, single, slank met een mooi, glad en wat gespierd lichaam. Ik ben een heel discrete, respectvolle, zachtaardige, gezonde en verzorgde man; ik rook/drink niet, heb geen piercings of tatoeages. Ik ben op zoek naar een echte knuffelbeer (kenmerken: 60+, dik, zachtaardig, lief, speels) met wie ik lekker kan spelen, spannende tijd beleven en die mij ook financieel kan/wil ondersteunen. Dit is een eerlijke oproep, dus reageer alleen als je een echte en deftige knuffelbeer. Ik zoek zeker geen snelle en eenmalige bevrediging, maar iets echter, dieper en vaster – een soort vriendschap. Ik hoor graag van jou. Groetjes, David  

JONGE MAN ZOEKT EEN ECHT OUDER KNUFFELBEERTJE
Valentina 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
**Dringend Dates gezocht voor deze week en weekend**
Hi, Ik ben op zoek naar dates met respectvolle en hygiënische oudere mannen. Samen genieten staat voor op. Afspreken kan op hotel of een cardate kan ook indien u dat wenst. Ik wil graag iets bij verdienen op een leuke aangename manier. Het aangename aan het nuttige koppelen. Als je meer wilt weten over mij aarzel dan niet om mij te mailen. Speciale wensen en fantasieën zijn zeker bespreekbaar. Voetfetisjisme Is ook bespreekbaar. Maar geen extreme pijn toestanden. Graag enkel serieuze reacties. Graag bij u reactie een foto en een voorstel. Hopelijk tot snel, Xxxjes  
Max 28 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Ik zoek een dame om te beffen
Hallo, ik ben een slanke, hygiënische jongeman van 27 jaar. Ik ben op zoek naar een dame (leeftijd niet van belang) om een halfuurtje met je poesje te spelen en te beffen voor 50 euro. Liefst vandaag (27 mei). Tot snel!  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9