Zoeken naar ben je zoek naar

Uw zoekactie voor ben je zoek naar leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  
Oraal 59 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Gezocht: Dame voor wederzijdse liefdevolle orale verwennerij – Geen intiem
Lieve dame, Ik (man, 59) ben op zoek naar een sensuele dame die open staat voor liefdevolle orale verwennerij bij elkaar. Elkaar zachtjes plagend verkennen met vingertoppen, lippen en tong. Vol passie en tederheid elkaar proeven, mijn lippen in jouw warme schoot, intens en liefdevol. Een harmonie van geven en ontvangen, een overgave aan een woordeloos verlangen op het ritme van jouw wiegende lijf en diepe ademhaling. Intiem contact is niet nodig. Graag enkel een reactie bij oprecht interesse. Lieve likjes, Frank  
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Goed uitziende man zoekt dame die geilt op gebruikt worden.
Hoi geile dame, Ben op zoek naar een dame regio Wetteren die graag wekelijks afgereden wil worden met FV. Voorwaarden te bespreken. Graag kunnen ontvangen maar kan ook op hotel. (Bvb de 1e maal). Wederzijds vertrouwen is key! Graag fotootje meesturen en je krijgt er zeker eentje terug.  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjob in de auto
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Bart 39 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Bijverdienen regio Veurne?
Is er een leuke vrouw regio Veurne of omstreken die graag iets wil bijverdienen? Ik, een 39j man, ben op zoek naar een leuk contact om af te spreken voor een pijpdate, een vluggertje of een langere date. Neem gerust contact op bij interesse.  
David 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor wie geďnteresseerd is...
Ik ben op zoek naar (al dan niet dominante) eigenaars van voetjes die graag aanbeden worden (in de ruime betekenis) en geen schrik hebben om mij letterlijk onder de voet te lopen of te gebruiken als een deurmat. Nog even vermelden dat ik niet zelf kan ontvangen en iedereen boven de 18 mag reageren (individu/koppels). Ik sta open voor bijkomende eisen als onderdanige.  
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Dennis 54 jaar Antwerpen - Beerse
Zakenman zoekt oudere (65+) dame voor te beffen en vingeren.
Ik ben op zoek naar een dame boven de 65 jaar om te beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Hou ouder hoe liever. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Eventueel op regelmatige basis. Kutje mag behaard zijn. IK zal mezelf masturberen. Mag ook een dame van een koppel zijn. Indien jullie als koppel zouden reageren behoord fucklicking ook tot de mogelijkheden. Enkel reageren met serieuze intenties.  
  1   2   3   4   5   6   7   8