Zoeken naar den*

Uw zoekactie voor den* leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
10 dagen
Dennis 54 jaar Antwerpen - Beerse
Zakenman zoekt oudere (65+) dame voor te beffen en vingeren.
Ik ben op zoek naar een dame boven de 65 jaar om te beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Hou ouder hoe liever. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Eventueel op regelmatige basis. Kutje mag behaard zijn. IK zal mezelf masturberen. Mag ook een dame van een koppel zijn. Indien jullie als koppel zouden reageren behoord fucklicking ook tot de mogelijkheden. Enkel reageren met serieuze intenties.  
Erolover 40 jaar Antwerpen - Rumst
Bijverdienen?
Hey, Leuk dat je even de tijd neemt om mijn advertentie te bekijken.Ik ben op zoek naar een ruimdenkende slanke jongedame 18 tot 30 jaar die graag een centje wil bijverdienen op een leuke en lekkere manier. Sta je open voor prive amateur xxx film opnames (kan onherkenbaar dmv pruik of maskertje) geen extremen enkel solo en vrouw/man. Neem dan vlug contact met me op. Verdiensten zijn 50€ per kwartier beeldmateriaal. Minimaal 200€...Wie ben ik?Ik ben een slanke licht gespierde blanke belgische man met een hoge potentie en zin ,daar ik hygiene hoog in het vaandel draag ben ikzelf intiem onthaard en altijd fris , van een vrouw verwacht ik ook dat deze er ook zo over denkt. ik heb geen bril , baard, snor of buikje. Ik ben slank 1,77m en 65 kg intiem geschoren en redelijk flink geschapen 19cm.Hygiene en respect gevraagd en geboden. goedgekeurd 04/2024 Graag reactie met foto en een kleine voorstelling van jezelf.  

Bijverdienen?
11 dagen
Gewone man 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw met zin in soft en ... ; geen intiem
Ben een verzorgde man en wens contact met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft erotische date. Met een soft erotische date bedoel ik een date (rollenspel) met een vrouw die geen problemen heeft dat ik haar bekijk, betast, die zich uitkleed, met zichzelf speelt, zich laat vingeren, beffen,... Date zonder intiem, afsluitend met een handjob of blowjob. Date van ongeveer 20-30 minuten. Indien het klikt zou ik graag afspreken om elkaar regelmatig te zien en bekijken we samen wat er verder kan en hoe we kunnen afspreken. Bij interesse graag je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
12 dagen
Tom 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Kijken op de trein
Straks neem ik de trein van Brugge naar Kortrijk en vervolgens richting denderleeuw. Is deze van 13 of 14u. Welke dame fleurt mijn rit op? Niet naakt, maar iets tonen zou fijn zijn. Een inkijkje…  
Mira 35 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Classy kink
Opmerkelijk, bijzonder aantrekkelijk en vooral heel erg ruimdenkend. Dominante doch zorgende aard, gefascineerd door alles wat net ietsje anders is. Ik kleur niet graag binnen de lijntjes. Flexijobs zijn in, ik denk verder want ik wil mijn creativiteit kwijt kunnen... Op zoek naar voorstellen die mijn interesse weten te prikkelen, geďntrigeerd door mensen die mijn aandacht weten vast te houden.  

Classy kink
17 dagen
Jeroen 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge zakenman zoekt vrouw of koppel
Zakenman is op zoek naar een geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
19 dagen
Handyman 51 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Handyman
Klusjes in huis ,,, sanitair verwarming electro tegelwerken dakwerken allerlei afwerkingen,,,, werk zelfstandig,,,30j ervaring graag kom ik werken gratis uitvoeren bij dames of koppels voor een vergoeding in natura , kan verplaatsen in de regio's van gent wetteren aalst denderleeuw ninove zottegem deinze sint niklaas dendermonde merchthem asse enz Laat maar horen wat ik voor jullie kan betekenen  
21 dagen
Zakenman 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zakenman zoekt geile jonge vrouw, tot 400 euro
Zakenman is op zoek naareen geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
21 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zakenman zoekt geile ruimdenkende vrouw, 400 euro
Zakenman is op zoek naareen geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
  1   2   3