Zoeken naar een mooie

Uw zoekactie voor een mooie leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan vandaag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Mathias 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gemakkelijk geld verdienen: GEEN SEX!
Slanke klassevolle veertiger is langs deze weg op zoek naar een slanke jongedame die graag met een mooie mannenkont speelt. Ikzelf zorg voor de nodige speeltjes, handschoenen,... Je hoeft hiervoor zelf niet uit de kleren te gaan en ik verwacht geen sex van u. Indien interesse, mail dan gauw met een fotootje (mag onherkenbaar) en een korte beschrijving van uzelf. Ik zoek iemand voor regelmatige afspraken: minimum 2x per maand  
Jvred 40 jaar Limburg - HASSELT
Ruimdenkende meid gezocht ===>>> 600€ <<<===
Ik ben een man 40 jaar uit Hasselt met een beperking zoals je ziet. Ik heb ook mijn behoefte en zoek langs deze weg een mooie ruimdenkende meid tussen de 20 en 40 om op kamer af te spreken. Ik betaal per date niet per uur. Graag een leuke voorstelling met een fotootje. Groetjes jvred  

Ruimdenkende meid gezocht  ===>>> 600€ <<<===
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente of jongedame gezocht
Ik weet dat het niet de ideale periode is, maar ik ben opzoek naar een studente of jongedame die het zou zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een mooie financiële vergoeding. Ik ben een hoogopgeleide man uit Gent, leuk gezelschap en zeker niet lelijk. Door omstandigheden staat mijn seksleven al een hele tijd op een laag pitje en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek geen eenmalige date, maar bij voorkeur iemand die het ziet zitten om op regelmatige basis en voor langere tijd af te spreken. Naast fysieke aantrekking zou het dus leuk zijn mocht er ook intellectuele aantrekking zijn. Dus niet enkel leuke seks, maar een leuke babbel moet ook kunnen. Ik ben niet zo goed in mezelf verkopen op deze kleine ruimte, maar stuur bij interesse gerust een vrijblijvend een berichtje!  
P Lt 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
meeting in smoking of maatpak business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoeke jonge dame(s) voor ongeremde sex
Vergoeding tot 350 euro per keer. Deze viriele man zoekt jonge dames tot ca 26 jaar die genieten van sex en daar ook voor uit durven te komen. Ik zoek type studentes, jonge moeders, die er attractief uitzien, slank zijn en mooie borsten hebben. Afspreken kan eenmalig of vast. Als je reageert stuur dan ook een foto mee, liefst waar je helemaal op staat. (gezicht mag onherkenbaar).  
Peter 49 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke dame of meisje voor date
Samen genieten van elkaar en bij klik hoeft t niet eenmalig te zijn. Verwennen en verwend worden. Er de tijd voornemen samen. Ik 172 lang 70 kg slanke bouw donkerblond verzorgd. Reageer eens en wie weet hebben we samen een mooie tijd, kijk er naar uit! Xxx  
Teun 40 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Ik ben een welgestelde, verzorgde, aangename man die een dame zoekt die af en toe eens wil afspreken. Bij voorkeur heb je mooie voetjes en hou je van massage en ontspanning. Meermaals afspreken zou leuk zijn, telkens voor 400€. Respect voor elkaar is belangrijk.. hoteldate, saunadate... tot snel.  

Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 55j man zoekt dominante dame 50, 60,70 plus
Help! Ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Mooie vergoeding voor een dame die mij in de hoek laat staan, op mijn blote billen slaat, mij opdrachten laat vervullen (beffen, masseren,..). Slapping, leiband, vernedering, beplassen,..mag.  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame / meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent mooi slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame / meisje welkom
  1   2   3   4   5   6   7   8   9