Zoeken naar el*

Uw zoekactie voor el* leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Who’s in? 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Indecent proposal
Onlangs ging ik in op het voorstel van een kennis . Deze fantaseerde al geruime tijd over seks te hebben met mij . Hij had hier een fikse vergoeding voor over .. het gaf me een enorme kick , was ook zeer spannend .. ik zou dit graag nog eens willen beleven .. welke nette klassevolle man doet mij ook een voorstel waardoor ik dit opnieuw zou doen? Wie ben ik ? Knappe slanke dame , lang donkerblond haar , d cup . Ik heb zeer mooie lingerie en draag steeds high heels . Graag concrete voorstellen met de plaats en jullie echt willen . Niet “wat kan er ?” Ik ben geen professionele met een menu-kaart 😉.. ik sta voor veel Open zolang het met condoom is  

Indecent proposal
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een oudere dame
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed, wereldwijs en zeer gehecht aan hygiëne en discretie. Ik zoek een date met een oudere,elegante en lieve oudere dame. Een goed gesprek ga ik zeker niet uit de weg. Geen extremiteiten en intiem is altijd met. Natuurlijk staat daar een beloning tegenover  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
10 dagen
P L 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor stijlvolle heren, business as usual
We nodigen graag een 4 tal heren uit. Erg stijlvolle heren van hoog niveau. Wij voorzien een toplocatie waar we kunnen samenkomen, wij voorzien hapjes of diner, aangepaste drankjes als wijnen, champagne… De heren bespreken samen op een informele manier enkele items, business as usual centraal staat natuurlijk een erg mooie slanke dame van mid 30; ze werkt als ingenieur voor een uk-bedrijf maar vindt het wel spannend eens buiten de lijntjes te kleuren. Trefwoorden hier zijn : erg elegant, stijlvol, gewillig, zeer zorgend voor de aanwezige heren . Hoge FV en vooraf kennismaking en scenario-bespreking. Als jij denkt in aanmerking te komen voor deze bijzondere vergadering stuur dan wat info over jou en gewone foto dan ontvang je wellicht meer over het scenario.  
10 dagen
Els 27 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Hulp
Zoekt iemand die me dringend 500 kan lenen liefst eerlijke reacties en eerlijke voorstellen  
11 dagen
Kobe 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Ik ben op zoek naar een dame die een kinky mindset heeft en haar grenzen wil verleggen. Welke fantasietjes zoek ik bvb nog? Toekijken hoe ik met mezelf speel. Of mij enkel met jouw borsten of billen laat spelen. Het lijkt me ook wel eens leuk om klaar te komen op een slipje, zwempak of legging. Misschien wil je me wel eens verwennen met je voetjes? Veel kan en ik heb nog wel spannend voorstellen in mijn hoofd zitten. Leuke bijverdienste voor korte spannende dates in de buurt van Leuven! Ik hoor het graag!  
Sanne 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fantasiegirl
Hi daar, Ik ben een 25j skinny girl met b cup. Ik ben steeds geil en hou van verwennen. Ik hou vooral van pijpen maar sta ook open voor andere voorstellen. Neuken doe ik niet. Ik wil eigenlijk helpen met jullie fantasieën waar te waken. Eigenlijk is bijna alles bespreekbaar zoals cardate, hotel,sauna, groep, outdoor,….. ook meer kinky en pervers zoals bdsm, voeten, plas, … Bijna alles bespreekbaar dus mits het juiste Fin voorstel Mijn fwb zal er bij zijn voor mijn veiligheid. Graag een mailtje met jullie fantasie, foto waar enzovoort en hoeveel je geeft (is heel belangrijk) Tot gauw xxx  

Fantasiegirl
13 dagen
Luca 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie staat ervoor open?
Hoi, via deze weg ben ik opzoek naar een vrouw die openstaat voor anaal, ik heb dit nog nooit gedaan en zou daar graag verandering in brengen. Ik ontvang je het liefst gewoon bij mij thuis voor een rustige/spannende afspraak. Graag dames tot 45 jaar. Ik zelf ben 27 en slank gebouwd. Verder ben ik niet altijd het meest dominante type, graag een vrouw die wat initiatief neemt ;). Vergoeding mag u voorstellen. Hopelijk tot snel!  
14 dagen
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek vandaag geile date in eeklo cardate ofzo alleen serieuze voorstellen van respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
15 dagen
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek vandaag geile date in eeklo cardate ofzo alleen serieuze voorstellen van respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
  1   2   3   4