Zoeken naar extra man

Uw zoekactie voor extra man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luuk 46 jaar Antwerpen - Edegem
Gezocht: Asian or African delight
Ik zoek via deze weg een leuke date met een Aziatische of Afrikaanse dame die tegen een nader te bepalen redelijke vergoeding samen met een respectvolle, slanke Westerse man wil genieten. Ben je van Aziatische of Afrikaanse afkomst, discreet en oprecht, neem dan zeker contact op! Ik verwacht niets anders dan dat we samen genieten van een intense ontmoeting.  
Genietertje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Gezocht voor vandaag
Ik ben een vrouw en ik ben opzoek naar een man Die me vandaag kan blussen Ik ben vanmorgen geil op gestaan en heb heel veel zin Gelieve de fakers niet te reageren Ik heb ook geen zin om eindeloos mail verkeer te voeren Ik heb gewoon zin in sex Gelieve te reageren met foto en wat je er voor over hebt  
Patrick 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Have bare fun with exotic girl
Hello,these nice soft guy is looking for a young girl with Assian, Arab of African roots to have fun and sex. I am a good looking kindly man looking out to spend some time with you on a regular base, without any commitment. Of course you will earn some euro for each date. No risk for you as i am sterilized and medical tested.  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
gisteren
Diederik 60 jaar Antwerpen - Mol
Gehuwd eenzaam
Ben man in relatie die liefdeloos is. Zoek vrouw in zelfde situatie of alleenstaandezodat we elkaar tederheid kunnen geven zonder vulgaire toestanden. Goed gesprek en zachtheid. Ik ben zeer verzorgd en slank. Omgeving Tessenderlo, Mol.  
gisteren
Proever 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man wil sappig poesje en rond kontje proeven
Welke beetje dominante dame wil mij gebruiken als haar persoonlijk likslaafje? Waarbij ik je uitgebreid en overal moet likken in verschillende standjes zoals u het wil. Waarbij ik een overvloed aan sapjes mag proeven waaronder ook je warme plasje. Niets meer maar ook niet minder.... Ik ben 42/182/75  
gisteren
Jeroen 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Young girl for long term friendship
Genieten en laten genieten in langere seks vriendschap. Lekker tongen, teasen, mekaar oraal verwennen. Puur natuur genieten zonder condoom met soa vrije man met ervaring. Ik ben onvruchtbaar. Ben jij die jonge vrouw tot 35j die uitkijkt naar leuke momenten, spanning en avontuur met deze fijne man, evenals een correcte financiele steun.Is je man ook steriel en ben jij niet aan de pil of dito, dan is dan heb jij stapje voor.  
gisteren
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
gisteren
Looking for you 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
gisteren
Pieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft tijd en zin? Geen intiem noodzakelijk.
Ben even op zoek naar een jonge vrouw die ruimdenkend is en wil daten met deze verzorgde man. Date kan een pijpdate zijn, of kan eventueel meer zijn maar dat hoeft niet en beslis jij zelf. Mooie vergoeding voor een lekker en concreet voorstel. Bij interesse graag je gegevens, voorstel en gevraagde vergoeding met indien mogelijk een gewone foto. Welke girl next door heeft er zin in?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10