Zoeken naar ik vrouw

Uw zoekactie voor ik vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
C.A. 25 jaar Antwerpen - Boom
Ervaring gezocht
Hallo, ik ben een man van 25 jaar met zo goed als geen ervaring. Dit maakt mij enorm onzeker om een relatie met iemand aan te gaan. Ik heb al 8 jaar geen seks meer gehad omdat mijn eerste ervaring erg onaangenaam was. Hierdoor heb ik amper seksuele ervaring en dat is het geen waar ik naar op zoek ben. Ik zoek een vrouw die mij wilt helpen ervaring op te doen waardoor ik mij in de toekomst minder onzeker ga voelen als het op seks aankomt. Indien u geďnteresseerd bent en mij zou willen helpen kunnen we samen foto’s en persoonlijke informatie delen via mail.  
gisteren
Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijke, gevoelige en passionele vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij. Ik zoek geen sportseks maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
gisteren
Deepinmouth 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero man zoekt man die mijn in mijn mond/keel diep neemt. Betaald
Hetero man zoekt man die me stevig/ruw en diep in mijn mond neemt. Mooi bedrag. Indien uw vrouw/vriendin toekijkt dubbel bedrag. Ben verzorgd en nederig.  
gisteren
Jorik 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
400 € steuntje voor dame of koppel die gezelschap kan geven. Verzorgde voetlover
Man geeft 400€ voor dame of vrouw die me gezelschap kan geven op hotel. Cardate kan maar hotel is aangenamer. Ik ben een voetlover/voetlikker. Dames van 21 tot 60 of koppels.  
Patrick 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Man voor oudere mollige huisvrouw
Welke mollige oudere 50+ dame kan ontvangen in de voormiddag een knappe man. Graag regelmatig, alles te bespreken  
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven.
Ik zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Scheren van mijn eigen schaamhaar lukt niet zo goed. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Fakers of vrouwen die mij aan het lijntje willen houden of naar een andere website willen laten surfen, zich onthouden AUB. Conclusie betrouwbare en eerlijke vrouwen, zijn altijd welkom. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo 70 pijpdate klaarkomen in mond intiem met cd 120 geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
Rene 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Eenzaam
Mindervalide man Ik ben een man met een lichte beperking van 56 jaar. Ben op zoek naar een vrouw om tegen betaling nog eens intieme momenten te mogen beleven. Leeftijd en uiterlijk niet zo belangrijk. Welke vrouw komt met een leuk voorstel? 200 EUR voor een uurtje.  
Peter 47 jaar Antwerpen - Boom
10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
Welke studente/jonge vrouw pijpt graag en wil er ook iets aan verdienen? Wel, ik zoek je voor een zachte pijpbeurt. Ik kom vrij snel klaar, dus onze date zal maar een tiental minuutjes duren. En in ruil krijg je 100 euro. Reageer je wel met foto?  

10 minuutjes pijpen =100 euro voor jou
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo of hotel kan ook wel 70 pijpdate klaarkomen in mond intiem met cd 120 geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10