Zoeken naar ja*

Uw zoekactie voor ja* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info!  
Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
To shave
Dag dames, ik zoek iemand om me intiem te scheren. Uw profiel, tussen 25 en 45 jaar jong. U kan ontvangen en bezit het nodige scheergerief. Ik naakt, u ook. Geen geneuk, wel happy end. Regio niet belangrijk, ik verplaats me. Graag reactie met foto. Graag ergens volgende week. Vergoeding overeen te komen.  
george 46 jaar Antwerpen - Turnhout
wie heeft zin om een fijne avond te hebben
welke dame heeft zin in een fijne avond ik zelf 46 jaar normaal gebouwd 185 cm groot blauwe ogen hou van de normale dingen bij de juiste click mogelijk tot meerdere afspraakjes mijn voorkeur dame van 28 tot 48 jaar grote borsten en met een beetje durf liefst niet rookster reageer snel als u opzoek bent naar een leuke date met vergoeding  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in eeklo! Tegen vergoeding :) alleen serieuze reacties van respectfulle mannen! Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Jvred 40 jaar Limburg - HASSELT
Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
Ik ben een man uit Hasselt 40 jaar, zelf heb ik een beperking zoals je ziet. Zelf kan ik mij niet scheren en mijn hulp stopt ermee Daarom zoek ik een meid die mij om de week of aft te spreken wanneer… graag een vrouw van mijn leeftijd of jonger. Graag even voorstellen en een foto. Dit is een ernstige vraag… Alvast bedankt  

Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
billitis 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren koppel, beschikbaar voor oudere welstellende Heer,daddy,dominant,voyeur...en dit om te laten genieten van onderdanig sensueel naakt.Ook beschikbaar voor naaktpoeten,naakte bediening,naakt onderdanig poseren.Kunnen verplaatsen.Geen fakers of fotojagers aub tags;naakt,bdsm,keuren,dokter  
Voor nu 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of kan verplaatsen en date in wagen
Hoi, kan jij nu nog ontvangen in Aalst of helemaal korte regio? Of Jan je eenvoudig verplaatsen en zie je een geile spannende Date in je wagen zitten? Vluggertje? Mail me dan met jou looks, leeftijd, foto en regio en info over je prijzen. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man. 200% no fake en real en discreet idem gevraagd x  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo tegen vergoeding alleen voorstellen van respectfulle mannen!! geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Felix 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Facesitter met mooie voetjes gezocht
Ik zoek een dame met mooie ronde kont en zachte, mooie voetjes om tegen betaling op mijn gezicht te komen zitten en verwend te worden. Verder geen verwachtingen, maar extra's zijn welkom. Zelf ben ik een verzorgde man van 37 jaar, hoogopgeleid, veel ervaring. Jouw genot is mijn plezier. Foto's kunnen worden uitgewisseld per mail.  
Christophe 36 jaar Limburg - HASSELT
Partner in crime voor een parenclub (22/6)
Hey, Ik zoek een dame om me te vergezellen naar een parenclub op zaterdag 22/6. De locatie kunnen we later nog vastleggen, ik ben bereid mezelf een eind te verplaatsen. Jij bent: Tussen de 20 en 40 jaar oud. Je hebt inhoud, durft de sprong te wagen, al dan niet gebonden. Ik ben: Een 36-jarige sportieve man (zwemmen, lopen) met een zin voor avontuur en een leuk voorkomen. Hoger geschoold, dus ook liefst geen te platvloerse bedoelingen. Wens je meer info, stuur dan gerust een berichtje. Tot hoors?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10