Zoeken naar keur mij

Uw zoekactie voor keur mij leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Teun 40 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Ik ben een welgestelde, verzorgde, aangename man die een dame zoekt die af en toe eens wil afspreken. Bij voorkeur heb je mooie voetjes en hou je van massage en ontspanning. Meermaals afspreken zou leuk zijn, telkens voor 400€. Respect voor elkaar is belangrijk.. hoteldate, saunadate... tot snel.  

Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Just me 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke spontane dame gezocht
Hoi, ik ben een zeer verzorgde Vlaamse man 184 88kg normaal gebouwd gbbs intiem geschoren en goed geschapen. Niet onknap (hoor ik wel eens). Ik zoek een leuke spontane dame +18 die een vrouwvriendelijke man zoekt zonder allure of macho gedrag die weet hoe met een dame om te gaan en het spannnede aan het nuttige wil koppelen. Jij bent een goedlachs persoon die ook van het ondeugende des levens houd, open minded en weet ze wil. Bij de nodige klik en chemie bij voorkeur een vast iemand om af en toe af te spreken. Bij enige interesse graag wat over jezelf, jouw verwachtingen en gewenste fv. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie. Professionele dames of veel daters mogen zich onthouden, waarvoor mijn dank. Xx  

Leuke spontane dame gezocht
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onvruchtbare man voor jonge pure dame
Joviale maar gedistingeerde welstellende gesteriliseerde man op zoek naar jonge meid did extra centjes kan gebruiken, max 39 j, girl next door, met onvruchtbare partner of singel meid die zelf vruchtbaar is of ditwil worden voor regelmatige dates. Vind jij discretie, hygiene, respect voor mekaar even belangrijk als een leuke babbel en heerlijk intiem genot voor beide, dit zowel oraal als met pure penetratie. Uiteraard wel fantasie,maar geen extremen. Voorkeur voor mobiele meid die zich overdag makkelijk kan vrijmaken.  
10 dagen
Massage gezocht 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor deze middag nog dame die 300 tot 400€ wil voor massage
Vandaag nog even vrij. Is er een dame met mooie handen en voeten die rustig wil opbouwen en een rugmassage wil geven. De rest is bespreekbaar maar intiem of naakt is geen verreiste. Is vooral de beleving. Graag op hotel Gent of bij u indien mogelijk. Hotel heeft wel voorkeur voor me. Ik heb 300€ tot 400€ over om tot rust te komen en te genieten. Mail en dan bespreken we hoe of waar en welk uur. Graag nog voor deze middag. Ik ben nette man. Groetjes  
11 dagen
Voetlover 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek dame die vandaag 400€ met haar voetjes wil. Ben verzorgde voetlover.
Ik zoek voor vandaag een dame die 400€ wil. Ik ben een verzorgde voetlover. Vooral uw voetjes. Bij voorkeur kort na de middag. Groetjes aan de voetjes. ;-)  
12 dagen
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Openminded koppel gezocht, zakgeld voorzien
Hey, welk koppel wil er komen spelen bij mij thuis? Zelf penetreer ik niet. Alleen wat losse handen en monden bij elkaar. Dit zowel bij man als vrouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een koppel tot ongeveer 40j. De mannelijke helft, heeft liefst lichaamsbeharing. Er is zakgeld voorzien. Wie zend me een leuke mail?  
12 dagen
Louis 27 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Escort vanavond
Hoi, ik ben liefst voor vanavond nog opzoek naar een dame voor een afspraakje. Dit bij mij thuis. Ik ben zelf 27 jaar en slank gebouwd, ik hou van naturelle dames, leeftijd of lichaamsbouw is hierbij minder belangrijk. Ik heb hier nog niet zo heel veel ervaring mee, heb vooral een voorkeur voor knuffelen, zoenen, voorspel, etc.. graag ook iemand die graag pijpt ;). Vergoeding en verdere details kunnen we altijd nog bespreken.  
14 dagen
Gerd 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht voor maandelijkse dates
Hey daar, ik ben een verzorgde sportieve man van eikd de twintig die graag op regelmmatige basis had afgesproken met een jonge dame (max 25), tegen een vergoeding van 600€ per date. Bij voorkeur iemand die kan afspreken in de ruime omgeving van Sint-Niklaas. X  
14 dagen
Nick 37 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Welke dame of studente wil iets bij verdienen?
Ik ben op zoek naar een dame die zonder schaamte op mij wil plassen.Ik zoek geen golddiggers.Voor mij primeert de frequentie van afspraakjes dan vb.1 keer per maand.Ik kan ontvangen of verplaatsen maar enkel in midden West vlaanderen bij voorkeur.  
15 dagen
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x  
  1   2   3   4