Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek jong koppeltje
Ik ben een ondernemer van 48j, slank en goed verzorgd. Ik heb een fantasie. Ik zoek een jong koppeltje waarvan v tss 18 en 30 j is. We spreken af op kamer of sauna en ik kijk hoe jullie de liefde bedrijven. Nadat hij in haar is klaargekomen neem ik het over en wil ik zijn zaad voelen in haar kutje en het mijne erbij voegen. Eventueel van in begin meedoen kan ook Bij interesse stuur mij een mailtje met wat jullie hiervoor willen.  
Anoniempje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Mistress Eliza 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil mijn biseksueel sissyslaafje gebruiken?
Ik stel mijn sissyslaafje ter beschikking op donderdag 13/06 in de namiddag. Graag vind ik een bi of gay man om hem een uurtje onder handen te nemen. We ontmoeten elkaar op kamer in Gent. Er kan en mag heel veel, mits op voorhand besproken. Mijn slaafje is een slanke, klassevolle, prille vijftiger. Neem gerust contact met mij op!  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
GB koppel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470305713
LOCATIE GEZOCHT
Warm en respectvol koppel ontvangt soms meerdere mannen tegelijk. Wij zijn op zoek naar een locatie waar we een kleine gangbang kunnen geven. Een verzorgde, discrete plek waar we ons ding kunnen doen. Dit voor een kleine vergoeding of gratis deelname aan de gangbang. Vrouw is een 38 jarig gewillig milfje. We daten enkel met deftige respectvolle mannen. Er word uiteraard met zorg omgegaan met de locatie. Binj voorkeur is oost vlaanderen maar alle voorstellen zijn welkom  
Dave 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tropische temperaturen
De zomer laat voorlopig nog even op zich wachten, dus zoek ik iemand die samen met mij zorgt voor tropische temperaturen! Ben jij een verzorgde, sexy dame (30+) die deze regenachtige dagen ook graag wat meer kleur geeft, dan hoort deze goed verzorgde en niet onknappe man op uw berichtje! Deze oproep is oprecht en ik verwacht dan ook reacties van gelijkgestemden. Discretie gevraagd en geboden. Ontvangst op hotel of nader te bepalen locatie.  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
hey 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Snelle blowjob
Hey, welke dame heeft zin om deze jongeman eens snel te pijpen tot het einde met klaarkomen in mond? Max 15min, €70. Graag ook een foto, moet niet herkenbaar te zijn, tot snel xx  
Klant 33 jaar Antwerpen - Lier
Levering aan huis
Ik ben een jongeman met een dirty mind en zoek een vrouw die bij mij wil langskomen voor een levering kaviaar en champagne. Concreet: ik doe de deur open en wijs je de weg naar het toilet. Daar staan al twee potjes klaar. Ik laat je (privé) je ding doen en geef je het afgesproken bedrag. Hierna vertrek je weer. Super simpel dus eigenlijk! Stel gerust een bedrag voor. Gelieve enkel te reageren als je het ook echt ziet zitten en laat het gerust weten als je nog vragen hebt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10