Zoeken naar met afspreken

Uw zoekactie voor met afspreken leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zoek een leuke lady voor een date
Zie je er goed uit en wil je afspreken met mij op hotel of anders. Geil en gezellig en vergoeding rond de 200. Sex kan heel leuk zijn. Ik hoop en zoek op een klik. €€€ voor jou . Ben benieuwd . Spontane oudere man voor jou. Van nature lief.  
Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Jongeman 21 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hey, hier een 21jarige kerel op zoek naar een dame 35+ die graag eens wilt afspreken met een jonge kerel voor een spannende date. Interesse hierin? Stuur me dan een berichtje met een foto en wat je er voor wil X  
Bull 41 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bull zoekt onderdanige vrouw voor dinsdag 28/05
Hoi ik zoek een onderdanige vrouw die van harde sex houd. Die graag alle hoeken van de kamer ziet, die het leuk vind om hard geneukt te worden. Fisting, spanking, keelneuken noem maar op eens lekker kinky en hard. Zelf kan ik niet ontvangen maar ik kan wel afspreken bij jou of op dag hotel naar keuze. Dus wil je morgen eens gebruikt worden en lekker hard klaarkomen? Aarzel dan niet en mail gerust. Zelf ben ik goed voorzien, botergeil, slank,…  
Man 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoeke jonge dame(s) voor ongeremde sex
Vergoeding tot 350 euro per keer. Deze viriele man zoekt jonge dames tot ca 26 jaar die genieten van sex en daar ook voor uit durven te komen. Ik zoek type studentes, jonge moeders, die er attractief uitzien, slank zijn en mooie borsten hebben. Afspreken kan eenmalig of vast. Als je reageert stuur dan ook een foto mee, liefst waar je helemaal op staat. (gezicht mag onherkenbaar).  
Zondig 51 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Wie trekt het schoentje aan?
Reeds lang fantaseer ik over seks met een gehuwde overspelige dame. Al dan niet met medeweten van je partner. Absolute discretie is geboden.. Ik zoek geen pro of zogenaamde amateur, wel een klasse dame die de fantasie heeft om zich eens te “verhuren” voor de kick. Indien het klikt sta ik open voor regelmatig contact onder de vorm van een FWB-relatie. Leeftijd tussen 30 – 50 jaar. Ik ben soa clean en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Ik hou van grote borsten, vrouwelijk kledij en heels horen daar zeker bij. Afspreken kan tijdens kantooruren. Zelf ben 50, sportief, 1.75m groot, 75 kg, donkerblond en geschoren waar nodig. Welopgevoed, niet onknap .Indien interesse hoor ik graag wat van jou! Graag reactie met foto en uitgebreide info over jezelf.  

Wie trekt het schoentje aan?
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw heeft zin in soft? Zonder intiem!
Welke jonge vrouw heeft zin in een soft date waarbij je je uitkleed voor mij en je je laat bekijken terwijl je met jezelf speelt? Dit in ruil voor een vergoeding. Meer moet zeker niet maar meer mag altijd... hoe meer hoe meer centjes voor jou... maar intiem hoeft zeker niet. Interesse gewekt? Stuur je gegevens, eerste voorstel en wanneer je kan. Afspreken kan op korte termijn gebeuren.  
Valentina 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
**Dringend Dates gezocht voor deze week en weekend**
Hi, Ik ben op zoek naar dates met respectvolle en hygiënische oudere mannen. Samen genieten staat voor op. Afspreken kan op hotel of een cardate kan ook indien u dat wenst. Ik wil graag iets bij verdienen op een leuke aangename manier. Het aangename aan het nuttige koppelen. Als je meer wilt weten over mij aarzel dan niet om mij te mailen. Speciale wensen en fantasieën zijn zeker bespreekbaar. Voetfetisjisme Is ook bespreekbaar. Maar geen extreme pijn toestanden. Graag enkel serieuze reacties. Graag bij u reactie een foto en een voorstel. Hopelijk tot snel, Xxxjes  
Teun 40 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Ik ben een welgestelde, verzorgde, aangename man die een dame zoekt die af en toe eens wil afspreken. Bij voorkeur heb je mooie voetjes en hou je van massage en ontspanning. Meermaals afspreken zou leuk zijn, telkens voor 400€. Respect voor elkaar is belangrijk.. hoteldate, saunadate... tot snel.  

Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
  1   2   3   4   5   6   7