Zoeken naar met enkele koppels

Uw zoekactie voor met enkele koppels leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Bram 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Amateur slet
Wat ik zoek is een echte amateur slet. Eentje die er zelf op geilt om zich als een hoer te laten afneuken. Dus fantaseer jij er wel eens over om voor een onbekende zonder gedoe met je benen open te gaan liggen voor wat eurokes stuur dan snel naar mij. Ik verplaats mij over gans Vlaanderen om je kutje bij je thuis in de auto of op hotel te komen pompen. Koppels waarvan hij graag kijkt hoe ik zijn vrouw neuk mogen ook zeker sturen.  
30 dagen
Mariame 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge Milf biedt gezelschap aan
Jonge mama van 2 met een normaal vrouwelijk lijf en wat billen om aan te kunnen pakken zoekt mannen, vrouwen of koppels die een leuke tijd willen hebben. Veel is mogelijk, ALLES is bespreekbaar ;) Ook foto’s filmpjes, of dergelijke mogelijk tegen betaling. Seks, dates, fantasy play, kortom, vertel me je wensen en we komen er samen wel uit!  
30 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
  1   2