Zoeken naar nu ontvangen

Uw zoekactie voor nu ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Bull 41 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bull zoekt onderdanige vrouw voor dinsdag 28/05
Hoi ik zoek een onderdanige vrouw die van harde sex houd. Die graag alle hoeken van de kamer ziet, die het leuk vind om hard geneukt te worden. Fisting, spanking, keelneuken noem maar op eens lekker kinky en hard. Zelf kan ik niet ontvangen maar ik kan wel afspreken bij jou of op dag hotel naar keuze. Dus wil je morgen eens gebruikt worden en lekker hard klaarkomen? Aarzel dan niet en mail gerust. Zelf ben ik goed voorzien, botergeil, slank,…  
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek geile date cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen en niet ontvangen alleen reacties van respectfulle mannen of vrouwen.geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!!  
MrX 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Diepste verlangens
Vind jij de term ‘slet’ eerder een geuzennaam c.q. een eretitel dan een scheldwoord? Vind jij het opwindend om je heel expliciet te kleden en te gedragen? Vind jij het opwindend om in veilige omgeving uiting te kunnen geven aan de meest sletterige kant van jezelf en daar ook nog een vergoeding voor te krijgen? Mag of moet jij in opdracht van en/of onder toeziend oog van je Meester door een andere potente man genomen te worden? Als bovenstaande je aanspreekt of van toepassing is, dan ontvang ik graag je reactie! Ik houd enorm van dames die zich niet schamen om zich sletterig te gedragen, maar hier eerder trots op zijn. En ondanks dat ik graag de meeste expliciete kant in je naar boven haal en daar ultiem van geniet, geschiedt dit natuurlijk altijd met respect en wederzijds goedvinden. Vertrouwen en respect zijn de randvoorwaarden om tijdens een date te kunnen zijn wie je diep van binnen wil zijn. Kan ontvangen en verplaatsen.  
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente die iets wil bijverdienen
Ik zoek een studente die kan ontvangen op haar kot en graag een centje bijverdient. (tot 500 euro). Ik ben 38, 184, 85, 16 en zachtaardig. Jij bent jong (tussen 18-25), slank, niet onknap en openminded. Geen extreme dingen, gewoon lekkere sex en wederzijds respect. Ben jij dit? Stuur een voorstel en foto om verder af te kunnen spreken.  
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Discrete dame enkel vr massage
Hey dames,wie is hier voor te vinden? Ik zelf ben verzorgd & atletische man. Zoek dame die discreet is & liefs geen prof. Maar eerder de gewone dame uit de straat. Die mij full body massage wil geven & prostaat massage bij. Dit liefst ook wel enkel bv in slipje mag. Stel je voor waar je voor te vinden bent. Bij voorkeur iemand dat kan ontvangen & uit de regio is. Dankjewel  
Rens 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Liefhebber zoekt liefhebster
Ik ben op zoek naar een niet onknappe, ondeugende amateur dame voor een ongedwongen date. Ik ben een slanke man van 47, zeer goed verzorgd en respectvol. Een man met een heel vrije geest en een hoog libido. Een echte liefhebber van sex en intimiteit. Via deze weg zoek ik mijn vrouwelijke evenknie; welke sexy dame heeft zin in een gezellige en intense date? Leeftijd en looks zijn ondergeschikt aan je speelse persoonlijkheid. Een sexy geest is tenslotte veel opwindender dan een perfect lichaam. Discretie gevraagd en geboden. Zoek voor een weekdag, overdag of avonduren. Kan ontvangen op hotel of bezoek je thuis. Fakers: zoek een andere hobby en sla deze advertentie over!  
Fabian 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sugar Mommy gezocht…
Hallo laten we eens de rollen omdraaien, ik ben opzoek naar een geile Sugar mommy die me kan ontvangen. Ik verwen je naar behoren, ik hou ervan om een vrouw te laten genieten te horen kreunen, voelen klaarkomen op mijn tong of pik. Alles gebeurt naar jou wensen. Zeg me wat je verlangt en ik breng je naar de zevende hemel. Veel bespreekbaar en zelf voor veel te vinden. Discretie en safe penetratie. Leeftijd speelt geen rol voor mij. Zelf ben ik slanke man, 1,85m, goed voorzien, blauwe ogen en kort bruin haar. Mss tot gauw Sugar baby….  
Bert 40 jaar Antwerpen - Ranst
Voeten aflikken
Hoi, ben man van 40, 1m86, 85kg uit Ranst, op zoek naar een meid of dame die haar verzorgde voeten laat aflikken tegen betaling. Ik bevredig mezelf dan graag. Meer hoeft niet. Ik kan verplaatsen, ontvangen, in de auto,… Grtjs, B  
Gus 36 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Spannende pijpbeurt...
Binnenkort verblijf ik voor een midweek in de Westhoek om enkele bezienswaardigheden uit de Groote oorlog te bezoeken. Welke leuke slanke dame lijkt het spannend om mij daar eens te doen laten ontspannen door een pijpbeurt of meer? Ben zelf een sportieve jongeman van 36, 1.78, donker haar en een ferme pik. Kan er ontvangen of verplaatsen. Fleur jij mijn tripje extra op? ;-).  

Spannende pijpbeurt...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10