Zoeken naar sint antwerpen

Uw zoekactie voor sint antwerpen leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cum Queen gezocht die toekijkt hoe ik mezelf aftrek + alles oplikt en slikt
Ik zoek een Cum Queen die me kan ontvangen voor een seksloos scenario. Paydate, kan op regelmatige basis. Eerste keer 150 euro. Erna prijsje af te spreken. Je ontvangt me bij je thuis. Jij hebt zin in zaad en ik zorg dat ik met opgespaard zaad bij je op bezoek kom. Bij het binnenkomen staat er een bordje klaar. We zitten gezellig in de woonkamer. Ik neem initiatief om mezelf af te trekken en spuit over het bord. Daarna lik je alles op en slik je alles door. Je houdt van een verse lading warm zaad van tijd tot tijd. Geen seks! Alternatief staat er een glas waarin ik spuit en dat jij achteraf leegdrinkt. Xx Kan regio Gent, Waasland, Antwerpen, Mechelen, enz.  

Cum Queen gezocht die toekijkt hoe ik mezelf aftrek + alles oplikt en slikt
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik zoek geile date ik kom naar je toe hotel of bij je thuis regio Oost en west vlaanderen,antwerpen, Limburg Vlaams Brabant. 150 euro voor 1 uur ik geef je echte girlfriend experience! intiem met condoom geen anaal of pijpdate alleen in eeklo!! 70 euro klaarkomen in mond. Alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
11 dagen
Robin 42 jaar Antwerpen - Boechout
Seksdate gezocht voor donderdagavond of vrijdag
Ik ben op zoek naar een jongedame die komende vrijdag overdag of 's avonds zin heeft in een seksdate. Leeftijd van geen belang. Je mag gerust wat meer vrouwelijke rondingen hebben. Ik val persoonlijk wel voor vrouwen met grote borsten. Die je maar al te graag gebruikt in het liefdesspel. Ook een mondje dat iets weet te vertellen en weet te gebruiken. Intiem mag maar hoeft niet als je dat niet wil. Overdag kan ik ontvangen of me verplaatsen in een straal van 35 km rond Antwerpen. Heb je interesse, graag reageren met wat er kan, je vraagprijs en foto! Foto van mij mogelijk op aanvraag.  
13 dagen
Rudi 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man 63j zoek leuke meid die wat wil bijverdienen
Hallo ik man 63j 180groot 85kg 17x5 van antwerpen Ik zoek een leuke meid die wat wil bijverdienen in ruil voor een motorhome sexda Te waar ik in ontvangen kan en verplaats in korte omg Voel je je aangesproken? Hoor ik het graag?04en99en60en83en35 WhatsApp  
15 dagen
Jasper 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrijdag op hotel: wie komt langs?
Welke dame of koppel komt vanavond (vrijdag) langs voor een leuk scenario op hotel in Antwerpen? Voeg bij jullie reactie een foto toe zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mezelf volgt dan ook. Financiële vergoeding is afhankelijk van het scenario. Tot snel!  
16 dagen
Erik 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge dame gezocht
Hoger opgeleide man zoekt een jonge dame, slank gebouwd, open-minded, tussen 18 en 30 jaar, die wat extra zakgeld kan gebruiken, voor een seksuele suikerrelatie. Afspreken doen we in Antwerpen-stad of directe omgeving. Het is de bedoeling om geregeld (wekelijks of tweewekelijks) af te spreken om seks te hebben waarbij ook jouw genot telt. Geen anaal of pijntoestanden, wel orale verwenning (likken en pijpen zc) en intiem. Discretie, hygiëne en respect gevraagd en geboden. Ik ben 1m77 groot, weeg ong. 75 kg, en heb geen baard of snor. Graag een foto bij je reactie. Geef ook aan welk bedrag je hiervoor verwacht. Tot snel?  
21 dagen
Tristan 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil best een eindje rijden voor jou
Oost West Vlaanderen ,Antwerpen . Ik zoek leuke dame tot 55 jaar. Met goed figuur. Er mag / kan een vast contact uitkomen. In de avond spreek ik graag met je af. Ben je sociaal en verdien je graag wat bij in plaats van voor niks sex te hebben? Verstandig. Ik zie er goed uit en ben lief, single en ongecompliceerd. De rest bespreken we na je reactie. Xxx  
Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Jongeman zoekt pijpdate $.
Nette jongeman van 36 jaar zoekt leuke dame die mij ongeveer tweemaal maandelijks zou willen pijpen tegen een vergoeding ( éénmalig kan zeker ook) . Regio kempen/Antwerpen of deel Limburg. Ben zelf 1.78-normale bouw-goed voorzien. Jij; 18+-skinny/slank/normaal postuur. Kunnen ontvangen is een pré, cardate (avond) kan ook. Géén homo/bi mannen of mannen die willen toekijken. Gus.  

Jongeman zoekt pijpdate $.
24 dagen
Gangbang 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongedame voor gangbang gewenst
Serieuze en ervaren organisator zoekt een leuke jongedame voor bare gangbang in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Gangbangs zijn zonder condoom met grotere groep mannen. Bij voorkeur slik je sperma en sta je open voor anaal en dubbele penetratie. Vergoeding in overleg. Graag een duidelijke omschrijving met eventueel een foto van jezelf.  
25 dagen
Man 30 jaar Antwerpen - Mechelen
Man zoekt leuke dame of koppel
Welke centrumstad (bv Antwerpen/Gent/Brussel) bezoek ik deze week en bij wie (vrouw of koppel) ben ik ‘s avonds in diezelfde stad welkom voor een leuk afspraakje? Alvast een korte beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar (geen bril, baard of snor). Een foto van mezelf kan volgen via e-mail. Voorstel van financiële vergoeding: 250 euro.  
  1   2   3