Zoeken naar slanke

Uw zoekactie voor slanke leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Milf/Gilf gezocht voor geile date.
Ben een verzorgde en nette jongeman van 36 jaar met normale bouw, donker haar, 1.78 en zwaar voorzien. Via deze weg zoek ik een slanke rijpere dame die graag eens stoute seks wil met een jongere man. Hier kick ik wel op. Leeftijd liefst 45+. Volle discretie en een afgesproken vergoeding voor jou! Geen mannen of stellen aub. Gus.  

Milf/Gilf gezocht voor geile date.
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
geert 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ik zoek hier een vrouw die mij eens oraal wil verwennen eventueel in de auto of bij mij of jou thuis. Als je intresse hebt reageer met wat info. IK ben een slanke en verzorgde man.  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die van een avontuurtje houd, lekker genieten van elkaar, heb jij geheime fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, respectvolle man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
Sam 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke vrouw
Hey, ik ben zelf een slanke man van 27 en al een tijdje single dus 'het' mag nog wel eens. Dus daarom opzoek naar een slanke vrouw tot 40j voor een afspraakje. Ik heb hier zelf nog niet veel ervaring in (afspreken voor seks), dus graag iemand open en sociaal. Ik zou willen afspreken bij mij thuis in Turnhout. Verdere dingen zoals vergoeding en wat er kan en niet kunnen we altijd nog bespreken. Hopelijk krijg ik een leuk berichtje! En tot snel mss!  
Who’s in? 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Indecent proposal
Onlangs ging ik in op het voorstel van een kennis . Deze fantaseerde al geruime tijd over seks te hebben met mij . Hij had hier een fikse vergoeding voor over .. het gaf me een enorme kick , was ook zeer spannend .. ik zou dit graag nog eens willen beleven .. welke nette klassevolle man doet mij ook een voorstel waardoor ik dit opnieuw zou doen? Wie ben ik ? Knappe slanke dame , lang donkerblond haar , d cup . Ik heb zeer mooie lingerie en draag steeds high heels . Graag concrete voorstellen met de plaats en jullie echt willen . Niet “wat kan er ?” Ik ben geen professionele met een menu-kaart 😉.. ik sta voor veel Open zolang het met condoom is  

Indecent proposal
Kim 40 44 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
mollige man gezocht- O en W VL
Welke mollige big beer ( buik en rug beharing welkom) zoekt een leuke,slanke dame voor een geile date? Ben niet ip zoekt naar een vluggertje maar iemand die me echt wil verwennen. Vooral genieten met elkaar en met respect voor elkaar.. Ben jij benieuwd naar meer info dzn mag je me altijd contacteren. ( paydate) ps.ik kan niet ontvangen. Fotojagers en fakers gelieve zich onthouden;)  
Fun4two 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sexdate woensdag 12 juni
Welke jonge dame heeft zin in een sex-date op woensdagnamiddag 12 juni in Gent (hotel). Ben zelf een niet onknappe slanke, sportieve 40-er. Ik hou er vnl; van om gepijpt te worden en te beffen. Op zoek naar een jonge dame (25-40), slank-sportief gebouwd, avontuurlijk ingesteld, die graag experimenteert (geen extremen, alles in overleg) en die ook iets te vertellen heeft :-) Ik voorzie en vergoeding van €500. Indien anaal kan €600 (geen must, wel een +, zou mijn eerste keer zijn). Stuur gerust en vrijblijvend een bericht. Hopelijk tot dan!  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
  1   2   3   4   5   6