Zoeken naar terug eens zoek

Uw zoekactie voor terug eens zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fijne date 44 jaar Antwerpen - Hulshout
Leuke en chille date
Voor vandaag zoek ik een fijne date, chill, wat praten en lachen en dan zacht verder gaan. Niets echt speciaals. Ik hou van zelf verwennen en verwend worden.... lustig en passievol. 1m79 76 kg normale bouw, geen baard snor, piercings of tattoos. Foto per mail en vergoeding voorzien. Ik zoek een prachtige dame met een wellustig lichaam, rondingen waar ze leuk zijn, leeftijd 30 -55 its the mind and body that counts ! Grote, slanke of zeer sportieve dames hebben en voorkeur, een borstenman ben ik best ook wel :)  
gisteren
Alex 34 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie o wie
Ik zoek het allerleukste meisje (19-25) die hoofden doet draaien. Voor straks is er 300 voor jou. Zorg je dat het onvergetelijk wordt? Kan je je inleven in een herexamen scenario dan meer...  
Lucky Luke 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Het is bijna vakantie. Is er in dit Belgenlandje:
In de vakantieperiode tot eind september zoek ik een beeldmooi meisje (liefst volle borsten) dat de beste betaalde vakantiejob wil, wekelijks een uurtje. Bovendien maak je deze aardige (overal) jongeman heel blij. Graag stijlvol, hoog sexappealgehalte, en betrouwbaar.  

Het is bijna vakantie.  Is er in dit Belgenlandje:
gisteren
Andy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Jonge vrouw gezocht voor fantasie
Welke jonge dame wil graag afspreken om mijn fantasie te vervullen. Ik zoek iemand die zichzelf wil masturberen in mijn bijzijn. Indien interesse wil ik ook graag de dame opdrachten geven en of vastbinden en in samenspraak licht vernederen. Alles in samenspraak. Vergoeding van 500 €.  
gisteren
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke spontane klassedame zoekt nog een zaterdagavond (pay)date?
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwongen datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een flinke cent. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
gisteren
Mark 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dame gezocht voor specifieke opdracht
Hallo, ik zoek een dame tot 28j regio West-Vlaanderen om een man te verleiden, naar bed mee te gaan en te zorgen dat zijn vriendin het te weten komt. Is om haar te verlossen van een toxische relatie. Uiteraard staat hier een leuke vergoeding tegenover. Dit is een echte advertentie. Discretie gewenst en verzekerd.  
gisteren
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames. Iemand zin in een respectvolle date waarbij verwennerij centraal staat? Geen eindeloos heen en weer mailen, straight to the point, met respect voor elkaars wensen en verlangens. Absolute discretie gevraagd en geboden. In de week overdag. Ikzelf ben een verzorgde 51j man in een huwelijk. ik ben niet op zoek naar extremen / profs maar naar ieman,d die nood heeft aan wat passie en intimiteit. Ik hoop u te lezen. Grtjs. Steve  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
A bit of fun 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe slanke meid gezocht voor zeer goed verdienende date
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een knappe slanke geile meid om verboden slippertje mee te hebben zeer ruime vergoeding voor de juiste meid iets voor jou? Laat me snel iets weten om concreet af te spreken hopelijk tot snel !  
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10