Zoeken naar verplaatsen west

Uw zoekactie voor verplaatsen west leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek geile date cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen en niet ontvangen alleen reacties van respectfulle mannen of vrouwen.geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!!  
Zelfstandige 41 jaar Antwerpen - Lille
Welke dame heeft zin in een leuke ondeugende verwendate?
Beste, Langs deze weg zoek ik een toffe vrolijke dame die ook houd van een leuke ondeugende tijd en van verwenning. Ik kan me verplaatsen richting Antwerpen, Turnhout of … Bij jou, hotel of …. Bedoeling is om samen een gezellige tijd te hebben waarbij genieten vooropstaat voor jou en mij, steeds met respect voor jouw wensen en grenzen. Ikzelf ben een verzorgde grote Vlaamse man met kort donker haar en normaal gebouwd. Een leuke attentie is natuurlijk voorzien voor jou. Interesse om er samen wat leuks van te maken? Laat me dan zeker een berichtje Mvg en xxx  
Bert 40 jaar Antwerpen - Ranst
Voeten aflikken
Hoi, ben man van 40, 1m86, 85kg uit Ranst, op zoek naar een meid of dame die haar verzorgde voeten laat aflikken tegen betaling. Ik bevredig mezelf dan graag. Meer hoeft niet. Ik kan verplaatsen, ontvangen, in de auto,… Grtjs, B  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw ,geen prof en zoek voor vandaag nog geile date, cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen.70 euro pijpdate klaarkomen in mond of 120 intiem met condoom! Alleen serieuze reacties door respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw ,geen prof en zoek voor vandaag nog geile date, cardate ofzo ik kan me ni verplaatsen.70 euro pijpdate klaarkomen in mond of 120 intiem met condoom! Alleen serieuze reacties door respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
10 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
10 dagen
Tom 25 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
leuk etentje
Heey, welke dame heeft zin in een leuk restaurantje en bij goeie vibe kan er iets meer gebeuren toch? Ik kan mij verplaatsen en sta open voor nieuwe dingen. Vergoedingen is voorzien, en ookal bij ’t etentje 😉. Laat snel van je horen.  
11 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
11 dagen
Toby 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren,van nature onderdanig koppel,broer en halfzus,zij ebony,beschikbaar voor welstellende Heren,voyeurs, dominanten voor keuring,naakt poetsen,huishouden, bediening,gezelschap.Verplaatsen, sexcine ook mogelijk,géén fakers of fotojagers aub.... Tags;naakt,bdsm,daddy,dokter,zweep,spanking.  
Lotte 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lotte
Hoi mannen, Ik ben Lotte, een jonge vrouw, normaal gebouwd, met lang blond haar een C-cup en 50kg. Ik bied me aan voor een leuke date met een verzorgde en respectvolle man. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van normale dingen, tot iets naughtier zoals bondage of onderdanigheid. Ik kan me verplaatsen of afspreken op hotel/wellness. Moest je interesse zijn geprikkeld, mag je een mailtje sturen met meer info over jezelf, een foto en een concreet voorstel. En hopelijk tot snel! x  

Lotte
  1   2   3   4   5