Zoeken naar voor wenst

Uw zoekactie voor voor wenst leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Sara 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Afrikaanse meid zoekt jou
Dag lieve heren, ik ben een geile volslanke Afrikaanse meid en ik ben opzoek naar een man dat geen intiem wilt maar graag lichamelijk genot wenst te voelen. Ik sta voor veel open maar ik vraag wel discretie en respect. Ik verplaats mij met de trein in regio Gent of Antwerpen. Enkel op woensdag overdag. Ik beantwoord geen mails zonder deftig inhoud (meer dan een zin). Stel mij u wensen eens voor en wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een sensuele ontmoeting.  
28 dagen
Raphael 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Wie kan morgen ontvangen voor een leuke seksdate
Ik ben op zoek naar een leuke date voor morgennamiddag of 's avonds na 20 uur. In een straal van 30 km rond Antwerpen wil ik me gerust verplaatsen. Studente, alleenstaande mama, single maakt niet uit. Ik zoek een leuk moment met een toffe babbel met een aantrekkelijke vrouw die zin heeft in seks. Graag reageren met foto en hoeveel je wenst als vergoeding. Discretie gevraagd en geboden.  
Enzo 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke vrouw met strapon fantasie
Ik ben een slanke man, in de 50 en zin in nieuwe ervaring. Zin om eens een een leuke man te neuken met strapon ? Zin om zijn pik lekker hard aan te pakken ? Je bent een slanke vrouw met zo een fantasie, en wenst discreet op kamer af te spreken tegen vergoeding. Stuur mij een bericht en laat mij weten hoe je dit graag wilt ervaren. IK voorzie een goede vergoeding. Tot snel  

Zoek een leuke vrouw met strapon fantasie
  1   2