Zoeken naar wie ben ik

Uw zoekactie voor wie ben ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fijne date 44 jaar Antwerpen - Hulshout
Leuke en chille date
Voor vandaag zoek ik een fijne date, chill, wat praten en lachen en dan zacht verder gaan. Niets echt speciaals. Ik hou van zelf verwennen en verwend worden.... lustig en passievol. 1m79 76 kg normale bouw, geen baard snor, piercings of tattoos. Foto per mail en vergoeding voorzien. Ik zoek een prachtige dame met een wellustig lichaam, rondingen waar ze leuk zijn, leeftijd 30 -55 its the mind and body that counts ! Grote, slanke of zeer sportieve dames hebben en voorkeur, een borstenman ben ik best ook wel :)  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke spontane klassedame zoekt nog een zaterdagavond (pay)date?
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwongen datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een flinke cent. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Voetmatje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Vandaag nog dame of koppel die 300-400 € wil? Dit voetslaafje kan. Hotel regio OVL
Deze man zoekt voor vandaag nog een dame of koppel die 300-400 € wil. Ik ben een voetlikker. Hotel regio OVL. Groetjes  
vandaag
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge dames steunen
Het einde van het schooljaar komt eraan en de examens staan voor de deur ,waarschijnlijk hebben sommige dames eens nood aan ontspanning. Ik ben een zeer knappe man die graag dames eens wil verwennen op kamers. Jullie krijgen een mooie financiële vergoeding in de plaats om je studies te kunnen vergoeden.  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames. Iemand zin in een respectvolle date waarbij verwennerij centraal staat? Geen eindeloos heen en weer mailen, straight to the point, met respect voor elkaars wensen en verlangens. Absolute discretie gevraagd en geboden. In de week overdag. Ikzelf ben een verzorgde 51j man in een huwelijk. ik ben niet op zoek naar extremen / profs maar naar ieman,d die nood heeft aan wat passie en intimiteit. Ik hoop u te lezen. Grtjs. Steve  
Frank 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
‘Taboeloze’ dame of koppel gezocht
Taboeloos is een ruim begrip en natuurlijk zijn er grenzen. En voor mij gaat taboeloos altijd samen met respect voor elkaar en elkaars grenzen. Taboeloos is voor mij ook iets anders dan pijn of vernedering. Ik hoop via deze oproep toch in contact te komen met een dame of een koppel dat zich aangetrokken voelt en open staat voor een ‘taboeloze’ ontmoeting met een goed verzorgde man. Een dame alleen of een koppel waarvan de man toekijkt (en wellicht zich mengt en/of filmt), die zich over durft te geven aan haar en mijn diepste lusten. Ben je of zijn jullie in voor een intense ontmoeting met een goed geschapen, zeer discrete en zeer potente man, die op weekdagen zowel (op hotel) kan ontvangen en verplaatsen, dan zie ik uw reactie heel graag tegemoet. Ik sta zeker open voor jouw of jullie fantasie, dus spreek u vrij uit! Regio is indicatief.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
gisteren
A bit of fun 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe slanke meid gezocht voor zeer goed verdienende date
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een knappe slanke geile meid om verboden slippertje mee te hebben zeer ruime vergoeding voor de juiste meid iets voor jou? Laat me snel iets weten om concreet af te spreken hopelijk tot snel !  
gisteren
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Funstick 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere xl zoekt V
Welke meid heeft er ook zin in Samen leuke tijden en lekkere sex hebben , ben je een pijpliefhebster dan mag je me zeker mailen …  

Lekkere xl zoekt V
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10