Zoeken naar wil je mij vandaag

Uw zoekactie voor wil je mij vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
Celine 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag weer beschikbaar
Hey! Vandaag ben ik terug voor even beschikbaar! Van 9u tot 14u, wil jij een date met me? Stuur dan snel een mailtje, ik kijk er alvast naar uit.  

Vandaag weer beschikbaar
gisteren
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die van een avontuurtje houd, lekker genieten van elkaar, heb jij geheime fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, respectvolle man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
Tony 38 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Man zoekt maandag toffe vrouw die 300 € wil. Intiem mag maar hoeft niet.
Toffe man, verzorgd type, zoekt voor maandag toffe vrouw die 300€ wil. Gezelschap. Intiem mag maar hoeft niet. Regio Oost-Vlaanderen of... Groetjes  
Bloem 36 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
hoi, Zin om een lekker voluit te gaan, je ben dominant en hou van stevige sex. lekker puur natuur, ongeremt genieten. dit op vaste regelmaat op vrijdag in een hotel. wil je ook eens met vrienden afspreken op die avond en eens met zijn allen plezier maken kan ook. Doe een mooi voorstel; uren en wat je hier voor wilt geven MAIL ME JOUW GSM NUMMER ALLEEN DAN REAGEER IK EN EEN FOTO  

elke vrijdag jouw vaste meid, puur natuur
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
GEIL
Ik ben vanavond vrij voor een gezellige lekkere geile date. Ik sta op discretie en hygiëne. Ik kan me verplaatsenen of een spannende cardate kan ook. Ik hou niet van veel over en weer gemail. Ik hou van verwennen en verwend worden. Pussy spanking, titfuck vind ik lekker. Ik ben geil en vraag een financiële vergoeding afhankelijk van wat u wil doen. Stuur een voorstel en een fotootje per mail en wie weet zien we elkaar snel. ;)  
Joos 58 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo. Ik zie uit naar een vast kontakt
Goedeavond dames / meiden/ studente. Wil je kennis maken met lieve goed uitziende man . Ik ben wel wat ouder maar vrolijk en spontaan en zal jou met vol respect behandelen. Natuurlijk een vergoeding voor jou en ik word zeker niet verliefd. Ik houd van rustige sex en een goede sfeer. Wil je dit eens proberen stuur me een korte mail. Jouw leeftijd ong 25 jaar en veel ouder. Ik vind vooral ook vrouwen met flinke boezem leuk , maar is geen must hoor.  
Flover 30 jaar Antwerpen - Rumst
Footlovers
Hi, Heb jij die (stiekeme) footfetisch en wil je een leuke tijd met niet onknappe voetjes.(Online/real) Zend me dan een mailtje met een concreet voorstel. Wie ben je ik? Een jonge mama, blijkbaar met cute voetjes. ;) PS: geen extreme dingen. X Geen extreme dingen.  
pascal 48 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zoek zakenman/ondernemer/sugardaddy
Hallo iedereen, Ik ben een biman die niet geout is. Ik zoek een zakenman/ondernemer of sugardaddy die mij kan helpen mijn leven terug te nemen. In ruil betaal ik jou alles terug en mag je me dominant gebruiken in mond en kont zonder grens. behalve mij pijpen, poep en littekens mag alles. ik mag niks weigeren wie real en wil me helpen? daarnaast zal je ook financieel er beter bij varen ook als je hoort wat ik terug zal betalen/ daarnaast kan ik dan ook mijn droomzaak opstarten waarvan jij ook de winst zal krijgen. Help me aub 48 jaar  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10