Zoeken naar zeer goed

Uw zoekactie voor zeer goed leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpdatte 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een leuke dame die graag pijpt
Goedemorgen, ik ben een zeer nette slanke jongeman met een mooie penis, op zoek naar een slanke dame die graag pijpt. Je bent liefst tussen de 18 en 30 jaar, slank en verzorgd. Je houdt van een spannende date en betaald te worden als amateur hoertje voor een lekkere pijpbeurt. Je krijgt er heel mooie vergoeding voor als je een leuk voorstel hebt. x  
Just me 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke spontane dame gezocht
Hoi, ik ben een zeer verzorgde Vlaamse man 184 88kg normaal gebouwd gbbs intiem geschoren en goed geschapen. Niet onknap (hoor ik wel eens). Ik zoek een leuke spontane dame +18 die een vrouwvriendelijke man zoekt zonder allure of macho gedrag die weet hoe met een dame om te gaan en het spannnede aan het nuttige wil koppelen. Jij bent een goedlachs persoon die ook van het ondeugende des levens houd, open minded en weet ze wil. Bij de nodige klik en chemie bij voorkeur een vast iemand om af en toe af te spreken. Bij enige interesse graag wat over jezelf, jouw verwachtingen en gewenste fv. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie. Professionele dames of veel daters mogen zich onthouden, waarvoor mijn dank. Xx  

Leuke spontane dame gezocht
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjob in de auto
10 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
10 dagen
Simon 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke zachtaardige dame komt straks langs?
Hey! Achter dit zoekertje schuilt een spontane, elegante en hoogopgeleide jonge man. Sportieve look, bruin haar, groenbruine ogen en intiem volledig kaal en glad. Voor vanavond zoek ik een sensuele dame (leeftijd speelt geen rol) die zin heeft om mij heel zacht oraal te bevredigen. Niet meer, niet minder. In ruil daarvoor krijg je een heel mooie cent. Discretie gevraagd en geboden. Alles gebeurt volgens jouw wensen. Ik ontvang je in een zeer verzorgd kader in een residentiële wijk. Tot vanavond?  
Lotte 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lotte
Hoi mannen, Ik ben Lotte, een jonge vrouw, normaal gebouwd, met lang blond haar een C-cup en 50kg. Ik bied me aan voor een leuke date met een verzorgde en respectvolle man. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van normale dingen, tot iets naughtier zoals bondage of onderdanigheid. Ik kan me verplaatsen of afspreken op hotel/wellness. Moest je interesse zijn geprikkeld, mag je een mailtje sturen met meer info over jezelf, een foto en een concreet voorstel. En hopelijk tot snel! x  

Lotte
Mr Bluesky 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt zomerlief (*)
Toffe, slanke en verzorgde man, 55 j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ zoekt eveneens (zeer) slanke en verzorgde jongedame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ? (*) Bij succes verlengbaar in seizoenen ;-)  

Man zoekt zomerlief (*)
12 dagen
Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een spannend afspraakje
Hallo ik ben een jonge heer van 24 en ik zoek een leuke dame die gaag eens anale seks zou willen doen tegen een zeer mooie vergoeding. leeftijd maakt niet zoveel uit. we kunnen afspreken bij u of ergen op kamer gaan, of eventueel sauna als je dat wilt.  
13 dagen
thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
14 dagen
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 38 jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  
  1   2   3   4   5