Zoeken naar zij moet

Uw zoekactie voor zij moet leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven.
Ik zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Scheren van mijn eigen schaamhaar lukt niet zo goed. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Fakers of vrouwen die mij aan het lijntje willen houden of naar een andere website willen laten surfen, zich onthouden AUB. Conclusie betrouwbare en eerlijke vrouwen, zijn altijd welkom. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame
Ik ben een goeduitziende, sportieve vijftiger, wereldwijs, goed opgevoed en vrouwvriendelijk. Ik ben op zoek naar een dame van in dezelfde leeftijdscategorie voor een date waarin de dame een onderdanige rol speelt. Onderdanig wilt niet zeggen dat het er gewelddadig aan toe moet gaan. Lichte dwang is onderdeel van het spel. Het is een spel van Meester en onderdaan. Dames die daar ervaring in hebben zijn van harte welkom. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover.  
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw voor een intieme scheerbeurt
Ik zoek een vrouw voor een intieme scheerbeurt. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
10 dagen
Hondje 35 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Aan de Leiband
We spreken af, buiten op een verlaten plek. Je befveelt me mijn broek te laten zakken en bind een touw rond mijn balletjes. Deze gaat door de rits van mijn broek en zo maken we een wandelingetje. Wanner we verder het bos in gaan laat je me enkele meters voor je kruipen en moet ik je schoenen likken. Degelijke vergoeding geboden. Er zijn geen sexuele handelingen met je  
11 dagen
Jens 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Junkies gezocht
Hey iedereen, welke vrouwen zitten hier met een verslaving en kunnen wel wat extra geld gebruiken? Wie bouwt er graag een wild feestje waar ze zich van niks iets moet aantrekken en gewoon kan genieten?  
11 dagen
Pieter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jong kinky amateurtje (ev koppel) gezocht, tot 500 euro per date
Ik zoek een jong kinky amateursletje/hoertje voor een geile date. Ben je een amateurpooier en kan je een jong kinky sletje aanbieden mag je dat altijd doen. Als je van sex houdt, ruimdenkend en kinky bent, (bijna) geen taboes hebt,... moet je zeker reageren. Laat me weten wat ik mag verwachten en hoelang je wil daten in ruil voor een vergoeding van 400-500 euro. Reageren doe je door een berichtje te sturen met je gegevens, je voorstel en een gewone foto.  
12 dagen
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek vrouw voor een intieme scheerbeurt
Hallo, zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Bij het geven van de scheerbeurt moet de vrouw wel naakt zijn. Figuur van de vrouw is niet zo belangrijk. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Vergoeding is mogelijk na overleg. Als je dit wil doen en eerlijk en betrouwbaar bent, dus geen faker of mij naar een website verwijzen. Contacteer me dan vlug. Grts Ian  
13 dagen
Karen 45 jaar Limburg - Lommel
Knappe dame zoekt nette mannen voor paydates
Welke nette mannen mag ik verwennen met mijn sexy en lichaam ? Ben 1.66 groot, slank, D cup en aantrekkelijk gezichtje . Draag steeds zeer mooie lingerie. Hoge hakken. Ik wil voornamelijk overdag afspreken. Mijn vergoeding is niet weinig maar ik weet wat ik ooit als model verdiende, en heb een zeer lekker nat poesje. Vanaf 250 euro al naargelang de afstand die ik moet doen. Zit veel op de baan regio Limburg en Antwerpen. Een vluggertje kan ook , voor 150 euro. intiem steeds met condoom.reageren concreet , daarna wil ik graag even bellen (eventueel met beeld) zo weten we beide wie we mogen verwachten.  
Daddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Moet dit ook uit, Daddy?
Deze alleenstaande Daddy heeft wel wat vrije tijd en middelen om een jonge dame onder zijn hoede te nemen. Iemand die ik kan opleiden tot het perfecte lustsletje dat haar eigen behoeften kan wegcijferen voor haar Daddy. Iemand die het ultiem genot vindt in het behagen van haar Daddy. In ruil krijgt ze heel wat aandacht, zakcentjes en tederheid. Mijn beproefde aanpak is teder als het kan, streng als het moet voor haar eigen bestwil. Ze zal zich geborgen voelen, maar soms zal ik haar moeten berispen of straffen. En nadien is er weer plaats voor troost, knuffeltjes en bemoedigende woordjes. Daddy zal zooooo trots zijn op haar, trots dat ze zo goed haar best doet.  

Moet dit ook uit, Daddy?
14 dagen
Pat 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Anal lover
‘A gentleman on the streets, a freak between the sheets’. Nu zou me ik mezelf niet willen typeren als een freak, maar achter deze stijlvolle en charmante man, schuilt wel een heel gepassioneerde minnaar die het heerlijk vindt om samen uitgebreid te genieten en ken daarin (natuurlijk los van de bekende extremiteiten) weinig taboes. Ik heb altijd respect voor de vooraf afgesproken grenzen en respect voor jou als vrouw. Ik zie je niet als een gebruiksobject, maar zoek wel een vrouw die houdt van wat stevigere sex, waarbij het meerwaarde is als je van anale sex kunt genieten. Heb je zin om eens om alle remmen los te gooien met een zeer frisse, slanke man, dan moet je zeker contact opnemen! Discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4