Zoeken naar zoek naar een

Uw zoekactie voor zoek naar een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Behaard poesje gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje of tenminste niet volledig kaal. Het liefst dus wel lekker in een winterjasje! Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, girl next door type. Ikzelf ben een verzorgde man van 46, normaal gebouwd met goed voorkomen. afstand speelt geen grote rol. Stuur me een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van verleiding, teasen, strelen, gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan deze namiddag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Pat 37 jaar Antwerpen - Nijlen
op zoek naar gedragen slipjes
Ben jij een leuk meisje dat discreet haar oude gedragen slipjes wil verkopen aan me? Dit kan op regelmatige basis. Discreet ophalen, verzenden of in de auto uitwisselen, het bedrag dat ik telkens wil geven hiervoor komen we samen wel uit. Dus geen sex of zo, gewoon je oude gedragen slipjes wil ik graag kopen van je.  

op zoek naar gedragen slipjes
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mollig/volslank
Op zoek naar een aangename mollige/volslanke dame om, bij een leuke klik, regelmatig mee af te spreken. Alles in een rustige, ontspannen en geile sfeer waarbij niets moet en veel kan. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Ik ben openminded, respectvol, verzorgd en uiterst discreet. Zin om elkaar te ontdekken? X  

Mollig/volslank
Geile meid 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar een geile date
Morgen heb ik geen les en ik zoek nog wat ontspanning om het weekend in te zetten! Wie verwent er mij ? Stuur me een leuk voorstel liefst met foto en tot morgen ? Geen anaal!!!  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Red Lady 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Tramplingsessie door roodharige jongedame
Dag heren! Ik ben altijd op zoek naar mannen om onder mijn voeten te komen liggen! Ben jij fan van voetjes en mooie schoenen? En wil je jezelf eens voor een uitdaging stellen? Dan ben ik dé persoon voor jou! Ik nodig je graag uit bij mij thuis in Gent om onder mijn voeten te komen liggen. Dit kan blootvoets of met één van de vele prachtige paren schoenen die ik staan heb. Interesse? Stuur me gerust een berichtje om jezelf voor te stellen, graag een foto erbij, en wie weet zien we elkaar snel! Xoxo Red Lady  

Tramplingsessie door roodharige jongedame
HappyMind 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Wie wil er deze namiddag afspreken in Gent (om geving) met een slanke, sportieve, hoog opgeleide 40-er. Op zoek naar een open mindedn, bij voorkeur slanke dame die ook iets te vertellen heeft, niet roker die er van houdt om te kussen, gelikt te worden en zelf graag pijpt. Vergoeding = €400/2u. Afspreken vandaag of kan uiteraard ook op een ander moment.  

Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Kriske 43 jaar Antwerpen - Bonheiden
Leuke vlaams amateurtje gezocht voor een date morgen of vrijdag
Niet opknappen man is op zoek naar een leuke paydate voor morgen of vrijdag avond bij mij thuis. Liefst niet roker, openminded, max 45j, pijpen zonder condoom, tongzoenen, etc.... de rest komen we wel uit. Zelf ben ik 1.85m groot, normaal gebouwd en verzorgd. Foto kan als je mij er ook eentje stuurt. Aarzel niet en stuur me snel een mailtje. Xx ♧◇♡♤  
Oona 41 jaar Limburg - HASSELT
Kwaliteitsvolle verwennerij tegen mooie vergoeding
Ben je op zoek naar zachte handen om je te laten verwennen? Of misschien wel naar zwoele lippen? Laat me weten wat je wensen zijn en misschien kom ik ze wel vervullen…! Geen extreme toestanden, gewoon heerlijke seksuele handelingen (handjob, blowjob, penetratie, massage,…) en genieten. Jij wordt verwend en betaalt me er een mooi bedrag voor. Alles heeft z’n prijs. Wil je meer weten? Stuur me dan snel een berichtje, liefst met foto! P.S.: ik ben geen professioneel sekswerkster, maar hou wel van seksuele verwennerij. Sensuele groetjes, Oona  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10