Zoeken naar jaar

Uw zoekactie voor jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 67 jaar Noord-Holland - Haarlem
Ben oudere man op zoek naar vriendschap en seks
Ik zoek een oudere vrouw slank/mollig Om regelmatig mee te neuken. Ook likken van uw incontinente kut vindt ik geil om te doen. Gaat hier om gezelligheid en geilheid. Ik verwen u graag en lekker. Ben ongebonden en zie er goed uit voor mijn leeftijd 67 jaar. Zoek omg. Haarlem NH. Zijn hier nog geile dames op leeftijd. Discretie gebonden en gevraagd.  
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zou na de examens (woensdag heb ik mijn laatste) eens willen afspreken met een meid tussen de 18 en 30 jaar (of eventueel een cuck koppel) voor een afspraakje waarbij we elkaar lekker verwennen. Schrijf bij het antwoorden wat info over jezelf. (snap palulle)  

Spannend afspraakje na examens
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonger voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 23 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
Op zoek naar fwb 36 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
Donor 53 jaar Antwerpen - Merksplas
Jouw anonieme spermadonor2.0
Het zit gewoon in me en duurt meestal bepaalde periode.net zoals in het dierenrijk,alleen ben ik geen beest,maar wil graag door middel van vrijen jou zwanger maken.daarna ieder onze eigen weg!omgeving merksplas/turnhout.53 jaar x  
FWB 58 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
FWB op zoek naar singelvrouwke
Ik man 58 jaar op zoek naar vriendin die ook van humor houd en zo..kan altijd vrijblijvend kennis gemaakt worden  
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuurtje?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
Carl 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets ouder ?
Hello, ik had ook 59 kunnen zeggen maar nee, is 61 jaar. En blijf geloven dat er ook oudere dames zijn die in zijn voor een avontuurtje. Elkaar verwennen, een babbel en heel veel lachen. Hopelijk tot binnenkort. Carl.  
Miracle 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Hallo, ik ben een goed uitziende en slanke man van 42 jaar. Groot geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw voor een sexdate.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10