Zoeken naar belang*

Uw zoekactie voor belang* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een lieve, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
gisteren
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Geestesgenote
Een geestesgenote vinden. Een zoektocht die niet vanzelfsprekend is, maar daarom niet minder belangrijk. Een dame die op zoek is naar een connectie, samen wil genieten van een (hopelijk ooit terug) zonnig terras of een sauna. Die geniet van een goed gesprek over alles wat er in de wereld omgaat, maar bovenal gedreven wordt door haar diepgewortelde passie en lust. Iemand die seks ziet als een dagelijks deel van haar bestaan en daarbij verlangt naar alles wat niet mag. Een dame tussen 30 en 50 met de juiste rondingen die samen met een grote, slanke en niet onknappe man in een open relatie haar laatste remmingen overboord wil gooien en af en toe enkel nog wil genieten. Die graag zou genieten van een trio, een clubbezoek en nog zoveel meer. Durf jij je diepste verlangens waarmaken?  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
gisteren
Jan 45 jaar West-Vlaanderen - Ieper
3 maanden single
Hallo Normaal gebouwde 40'er op zoek naar een vrouw om wat plezier en gezelschap te delen. Wie heeft er ook nood aan knuffels en intimiteit? Ik ben discreet en hygiënisch. Looks en leeftijd zijn niet van belang. Wie hoor ik? X  
gisteren
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
gisteren
ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Eenzaam in mijn huwelijk
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik heb 2 toffe kinderen. Spijtig genoeg ben ik niet gelukkig in mijn huwelijk. Van liefde en passie is er al lang geen sprake meer, in tegendeel enkel ruzie, verwijten of beeld zonder klank. Misschien is dit niet het juiste kanaal, maar ik zou graag een vrouw met een positieve levensfilosofie ontmoeten met de nodige humor en charme. Uiterlijk is niet belangrijk. Eerst wat mailen of telefoneren met elkaar. En bij een toffe klik, kunnen we elkaar ontmoeten. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10