Zoeken naar dat wat ik wil

Uw zoekactie voor dat wat ik wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Partner in crime 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
1 vast contact gezocht , dame of stel
Galante, charmante en verzorgde man zoekt leuk stel of dame voor fijne momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, massage, sauna, .. de leuke dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast koppel of lady met ook vaak tijd vrij overdag om leuke momenten te beleven en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij... Als een stijlvol leuk koppel of dame, jong van geest, wil reageren met gewone foto (als kan), dan kunnen we kennismaken in real life en bespreken of we iets kunnen betekenen voor elkaar en hoe we samen elkaars genot kunnen vergroten, FWB, ONS, LAT, samen op pad... Zelf een sportieve mid-vijftiger, verzorgde niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met zin om een respectvol erotisch avontuur te beleven binnen ieders grenzen en wensen...  
gisteren
Adrie s 65 jaar Zeeland - Goes
Zoek oma of oma en opa
Welke oma wil graag af en toe wat extra s krijgen, flesje wijn of gebak in ruil voor erotiek geen intiem.intersee stuur een onherkenbare foto mee en krijg meer informatie.ik ben 65 jr slank 188 lang en 84 kg zwaar.ik rook niet en heb geen baard of snor of tattoos.ik kom zeer discreet langs.wie mailt mij  
gisteren
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag, gentleman op zoek naar leuke discrete partner in crime....Wil je ook even weg uit de dagelijkse sleur? Wil je ook terug de vlinders voelen? Ben je net zoals ik op zoek naar spanning en avontuur geef gerust een seintje. Kernwoorden respect - discretie - hygiëne.  
gisteren
Hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Genieten - me time
Wie wil mijn FWB worden? Niet enkel de B maar zéker ook de F. Een leuk contact...af en toe een date of gewoon eens een terrasje,etentje , weekendje, privé zwemmen - zonnen en lekker bijkletsen. Ik ben vrijgezel, verzorgd, hugienisch. Hou van humor, oprechtheid...en natuurlijk van lekkere seks. Niks platvloers...gewoon een leuke vriendin om leuke me-time mee te beleven. heb ik jouw interesse gewekt ?...graag antwoord met foto(zonder foto reageer ik niet). Wie weet tot snel...  
gisteren
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Weinig uitdagingen in je leven?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
gisteren
norton 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
wederzijds plezier
goede middag iedereen. zoals de titel van de advertentie vermeld ben ik opzoek naar iemand dat geïnteresseerd is in wederzijds plezier. ik heb tijd en kan ontvangen bij mij thuis maar kan me ook verplaatsen moest dit je voorkeur zijn. zelf sta ik voor veel open maar waar mijn specialiteit ligt is oraal geven. dit kan ik lang en je orgasme is vrijwel gegarandeerd. verder kan ik zowel dominant als submissief zijn moest je een wat meer kinky kant hebben maar uiteraard mag het gewoon casual zonder veel extra zijn ook. wie komt in aanmerking? iedere vrouw dat interesse heeft is welkom een mailtje achter te laten. leeftijd, uiterlijk, gewicht,... is niet van belang voor mij. zolang je plezier wenst sta ik voor je open. om mezelf kort samen te vatten ben ik 1m77, 80kg, donkerblond haar en bruine ogen. een foto is verkrijgbaar bij interesse. ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen en ik wil je alvast nog een fijne dag toewensen.  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen weg van de drukke wereld
Hier een verzorgde niet onknappe, lieve en ondeugende prille veertiger. Mooie bovenarmen, brede schouders, mooie gespierde billen, lichtblauwe kijkertjes, verzorgd gebit en geen baard of snor. Ik geniet van een toffe babbel, strelen, zoenen en een intiem voorspel. Een opbouwend voorspel en elkaar doen tintelen van genot. Ik ben op zoek naar een dame die net zoals ik elkaar discreet wil ontmoeten, eventjes weg van de drukke wereld. Alleen jij en ik. Ons geheimpje. Je mag op 100 procent discretie rekenen en ik ben zeker geen stalker. Een nee is een nee. Ik heb respect voor je prive situatie en zal er dan ook niet naar vragen. Wil je graag eerst wat heen en weer mailen is dit geen probleem. Graag serieuze reacties en geen fakers aub. Leeftijd speelt geen grote rol, zolang je maar een goedlachse vriendelijke dame bent.  

Samen weg van de drukke wereld
gisteren
Gentlemen 34 jaar Antwerpen - Kontich
Leuke stijlvolle vrouw gezocht..!
Hallo daar! Merci om mijn zoekertje te lezen! Ik zoek een leuke,spontane,elegante dame die graag de dagelijkse sleur even wil ontsnappen en misschien de spanning in haar leven wil opzoeken met een stijlvolle,galante man van 34. Met goede looks,respect en een goed lichaam. Ikzelf heb een zwak voor dames die iets ouder zijn,dus geen enkel probleem. Contacteer me gerust,hopelijk tot snel?  
gisteren
Patrick 60 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Dame die anaal bevredigd wil worden
Hallo, ben jij een warmbloedige vrouw met een zacht kontje die er van droomt om anaal bevredigd te worden door een ervaren man? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Volslank is OK en discretie erzekerd. Meld je nu snel via e-mail.  
gisteren
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10