Zoeken naar dingen

Uw zoekactie voor dingen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open!:) Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Hopelijk tot snel! Mss vanavond nog? ;)  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
TDW 45 jaar Antwerpen - Olen
Samen op spannend avontuur
Welke vrijdenkende vrouw wilt graag op seksuele ontdekkingstocht gaan? Ik ben op zoek naar een avontuurlijke dame om regelmatig samen sex en erotiek zo ruim mogelijk te ontdekken en ervaren. Om samen onze fantasieën waar te maken en nieuwe dingen uit te proberen. Met respect voor elkaar, ons samen amuseren onder het moto: alles is bespreekbaar maar niets moet. Ik ben zelf 1,73m, 75kg, sportief gebouwd, verzorgd, discreet en hygiënisch. Indien interesse, aarzel dan dan niet om mij te contacteren, jezelf voor te stellen en misschien gaan we binnenkort een uitdagend avontuur tegemoet…  
Koen 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke fwb
Hoi, Ik ben een 40jarige,spontane en sociale man uit Aalst. Passende trefwoorden zijn verzorgd,sportief gebouwd,betrouwbaar en niet roker. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger in de bouwsector en in mijn vrije tijd ga ik lopen en fitnessen. Sinds een tijdje ben ik terug happy single en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw om samen (ont)spannende dingen te doen. Samen van het leven genieten zonder enige verplichting. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Leuke fwb
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt er een gangbang
Je droomt al lang over een gangbang. Maar je durfde nooit. Voor paar redenen. Angst, veiligheid. Ik wil alles regelen voor je. Ik regel een locatie. Na kennismakingsgesprek gesprek zoek ik via een adv mannen. Die we samen kiezen. Ook het aantal dat je wilt. En tijdens de gangbang kijk ik toe. Zodat je veilig bent en je weet er geen gekke dingen gebeuren. Zodat je zorgeloos kan genieten. Welke vrouw wilt dit en durft reageren. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is real want heb genoeg van de fakers die reageerden. Single of getrouwd mag reageren. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want wees eens eerlijk wat is er spannender dan iets stiekems te doen  
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
Alexander 59 jaar Limburg - Beringen
Gehuwde man zoekt ....
Ik ben een verzorgde getrouwde man van 60 jaar met een hoog libido die er nog heel goed uit ziet. Hygiëne is ontzettend belangrijk. Ik zoek, met toelating van mijn partner, een VASTE erotische relatie omdat SOA anders altijd in je achterhoofd meespeelt. Ik wil samen sexy dingen doen die we ook in samenspraak kunnen bepalen: prive sauna, parenclub, elkaar masseren, masturberen, sexcinema, gewoon elkaar opwinden en bevredigen. Ik ben normaal gebouwd, kaalhoofdig met korte baard en snor. Ben jij de vrouw die dit zit zitten, stuur dan een mailtje met meer info....en liefst een foto  
Tom 37 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ultiem verlangen
Dag dames, Ik zoek een dame die haar diepste verlangens kan delen en wil ervaren. Zijn er dingen waar je al lang van droomt, maar er nog nooit van gekomen zijn, laat ze me weten en we kijken wat we hieraan kunnen doen.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10