Zoeken naar een grote

Uw zoekactie voor een grote leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank. Hou van een lang voorspel, knufffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Ben geen allesneuker en/of hoereloper.  
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Verzot op lichaamssappen!
Deze slanke, grote mid 40'er heeft 1 kink, hij is verzot op lichaamssappen! Op zoek naar een geile vrouw wiens sappen ik mag proeven. Ik hou van bare seks en je schoonlikken, een vrouw op mijn gezicht (normaal, plas, squirten), plasseks, spitplay, ... Alle sappen welkom. Is er een geile vrouw die sappen willen wisselen?  
Lias 27 jaar Limburg - HASSELT
Erotische en passionele seks
Hoi lieverd. Wil je graag een leuke avond beleven? Stuur me gerust even een berichtje met je stats…. Leeftijd niet belangrijk … verzorgdheid wel…. Zelf ben ik een slanke verzorgde jongen met een grote 🍆. Sociaal . Niet verlegen… beffen vind ik leuk. Stamina is goed. Tot later schatje  
Joseph 32 jaar Limburg - As
Nette sportieve grote man voor een vaste date ?
Verzorgde man 1.92m groot en verzorgd type geen piercings/tattoos. Sportieve en gezonde levenstijl, opzoek naar een vrouw in alle discrete om af te spreken evt een cardate ot meer, liefst een vrouw die regelmatig zou willen genieten..  

Nette sportieve grote man voor een vaste date ?
peter 51 jaar Limburg - Genk
Rijpe Dame
Hallo, ik zou heel graag eens een rijpe dame willen verwennen. Ben mooi hygiënisch glad geschoren met grote uithouding en ben voor heel veel in, wie heeft er zin?  

Rijpe Dame
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
fun 38 jaar Limburg - Overpelt
leuke date
Is er een curvie dame met grote borsten die deze avond nog lekker verwent wil worden  
Modest 77 jaar Antwerpen - Schilde
Weduwnaar zoekt dame voor intieme momenten
hallo ben een vrolijke weduwnaar met hoog libido,op zoek naar dito dame mollig,volslank,slank,met grote borsten,voor regelmatigintieme uurtjes te hebben.Bi of van vreemde nat..zoals oosters,donker enz geen bezwaar kan ontvangen en verplaatsen liefs Modestxx  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Ik ben geen hoereloper, hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. Mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Hoe groter hoe liever ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10