Zoeken naar eens tijd

Uw zoekactie voor eens tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

KDS 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Skype
Is er een dame of meid die tijdens de middag wel eens tijd heeft om samen discreet en anoniem via Skype met onszelf te spelen en heerlijk klaar te komen? Graag reactie met wensen, looks en ev foto. Mvg  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
AtYourService 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Genieter zoekt dame of koppel.... voor erotische verleiding
Zijn jullie dat verfijnde stelletje (of die leuke dame) dat naast opwinding ook wel enige klasse en niveau zoeken? Genieten van sensuele verleiding en het langzaam opdrijven van de spanning om op het juiste moment over te gaan tot de verkenning van die contouren onder het textiel.. een vingertop die speels langs een hals of open rug de grenzen van dat kleedje opzoekt.... spelend langs die rand tot aan dat ene plaatsje dat uitnodigt om ook wat onder het textiel zit te verkennen zonder daarom het sensuele en verleidelijke te verliezen... Zelf een hoger opgeleide, stijlvolle, respectvolle en verzorgde genieter die graag een vast contact zou vinden voor regelmatig en voor langere tijd. Deze goed gebouwde, intiem geschoren niet-roker stuurt steeds een antwoordje... de zoektocht kan lang zijn...maar ik zoek niks vulgair maar verfijnde speelse erotische verleiding zonder direct alles te ... Voel jij/jullie je aangesproken reageer gerust  
ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Enrico 54 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
vaste partner gezocht
Ben op zoek naar een dame vanaf 40 j voor een vaste sexrelatie. Ik ben alleenstaande man, niet onknap, en kan ontvangen en verplaatsen. Wie wil er een aangename tijd van maken? Zie jullie berichtjes tegemoet.  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd vandaag of....
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
Pikantje 57 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zwoel genot
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog  

Zwoel genot
Troy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, bowling, festival, wandelen, fietsen, schaatsen, boottochtje, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, man van de wereld, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, loyaal. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw slank/normaal gebouwd met goed niveau 50/60j die ook nog wat wil genieten van het leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Gebonden 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gebonden man zoekt MILF
Hey, ik ben een gebonden man van 31j die, met toestemming van mijn vaste partner, op zoek is naar een leuke milf om een leuke tijd te beleven. Dit is al een tijdje een grote fantasie van me, en mijn vriendin is er akkoord mee (doet zelf niet mee). Dit kan mss meerdere keren indien er een klik is, maar liefde of relatie zit er niet in. Mijn relatie gaat altijd voor en daar heb ik genoeg voldoening mee. Dit gaat enkel om plezier en genot ( ook ultiem het jouwe!). Ik hou ervan om dames te verwennen en hun genot te horen. Zelf ben ik ongeveer 1m80 groot, halflang haar en baardje met een normale lichaamsbouw. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, een klik is belangrijker!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10