Zoeken naar even de

Uw zoekactie voor even de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ralph 52 jaar Antwerpen - Malle
Leuke spontane vrouw
Graag kom ik in contact met een leuke spontane dame voor die openstaat voor vast fwb contact, waarbij niet enkel het sexuele primeert.Even goed een wandeling, een etentje, een sauna. Niveau &discretie gevraagd en geboden.  
Peter 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Opzoek naar leuke fwb!
Via deze weg ben ik opzoek naar een leuke dame die net als ik opzoek is naar een fwb. Is de spanning wat uit uw relatie of heb je nu eenmaal zo’n hoog libido dat je wel wat extra kan gebruiken … dan ben jij de persoon die ik zoek. Zelf ben ik 1m90, normaal gebouwd, hygiënisch, intiem glad geschoren, verzorgd en zin voor humor. Naast mijn job als sales manager, sport ik vaak en hou van het culinaire leven. Zin om even kennis te maken? Dan hoor ik je graag.  

Opzoek naar leuke fwb!
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Op zoek naar minnares
Goedemorgen, knappe gentleman op zoek naar een leuke dame voor spannende & avontuurlijke momenten. Heb jij ook zin om even van de aardbol te verdwijnen om elkaar te verwennen? Geef gerust een seintje? Reply met foto....x  
Even zien 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen
Ik ben op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen. Jouw genot staat centraal. Ik hou ervan te masseren, een deugddoende rug- en nekmassage, dan de billen en de benen. Daarna draai je je om en neem ik je gezicht, buik en borsten onder handen om finaal te zorgen voor een heerlijk orgasme. Wil je mij gebruiken voor jouw genot, dan kan dat zeker. Wel alles safe! Willen jullie als koppel samen spelen en mij gebruiken als toeschouwer, die misschien zelfs met jullie fototoestel foto's maakt van jullie vrijpartij, dan is dat ook mogelijk. Ik kan ontvangen. Veel is mogelijk, niets moet. Dat bepaal je zelf. Ideaal voor koppels of vrouwen die een eerste stap willen zetten met iemand anders! Ik ben zelf hoger opgeleid, niet roker, geen tattoos of piercings. Ik kan deze namiddag, deze avond en morgen ontvangen. Misschien tot gauw!  
Justin 38 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Last minute leuke avond gezocht
Ik zal me eerst even voorstellen. Sinds enkele maanden gaat deze dertiger terug bewust single door het leven. Justin is de naam, zelfstandige en zoals steeds slorpt dat te veel van mijn tijd op. Uiterlijke kenmerken: Blond bruin haar, blauwe ogen, 78 kg, 1.82 m. slank en sportief postuur, niet roker). Verder is hygiene voor mij super belangrijk, ben dan ook niet behaard in de schaamstreek of in het gezicht en ben een vrijbuiter (openminded) op sexueel gebied. Discretie, respect en hygiene zijn voor mij als vanzelfsprekend. Innerlijke kenmerken: lief en teder, gevoel voor humor, niet super dominant maar wel zelfverzekerd, absoluut niet egoïstisch, etc. Mocht er een zweem van mysterieusheid zijn rond mijn persoon, dat voldoende interessant lijkt om eventueel verder te ontsluieren... let me know! Wat ik te bieden heb: een interessante ingesteldheid... more to find out ;-) Hope to hear something back  

Last minute leuke avond gezocht
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek willige sletje
Ik zou graag weer perverse sex training aan een willige nodige vrouw geven. Dat houdt in fisting en dildo training, pijp en diep keel training, edge oefeningen en meer Hiervoor spreken we een dagje op love hotel af. Eerste sessie is kennismaking Ik 43j single goed verzorgd 62kg en kan verplaatsen. Bij interesse stuur een bericht en stel je even voor en ook jou kinks/fetishes of fantasieën wat je met mij wil beleven. Hoor graag van jou xx  
Ikprobeer 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vaste FWB
Hoi, mij even voorstellen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Eigen stekje en goede job.door mijn job en het vele reizen is een vaste relatie moeilijk daarom zoek ik een eerlijk verzorgde vrouw voor vaste fwb. Reis je graag en kan je ook makkelijk weg is zeker pluspunt. Jou leeftijd, rond de mijne of jonger. Ik ben single dus kan gemakkelijk ontvangen en afspreken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd. Geen fakers of paydates aub.  

Zoek vaste FWB
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw of weduwe
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Namaste36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nood om even te ontspannen en te genieten?
Welke dame, heeft er vanavond geen plannen? En heeft er interesse in genieten en ontspannen in de spirituele zin van het woord? Spiritualiteit en het zen zijn is iets dat me altijd al heeft bezig gehouden, stress heeft lange tijd impact gehad op men leven, men bestaan. Gelukkig heeft het leren zen zijn me hier bovenop geholpen, en nu wil ik dit dan ook graag delen met jou? Ben jij een vrouw die nood heeft aan onstpaning en het allemaal eens los te laten. Wel laat me je dan bij de hand nemen en je begeleiden aan de hand van een zenmeditatiesesie ( ademhalingsoefeningen, sfeermuziek,..) en een full body massage met etherische oliën gaan we samen je mind en body laten relaxen. Daar kan het stoppen of als je dat wilt kunnen we samen nog voor een spetterend orgasme bij jou zorgen, niets beter dan volledig zen klaar te komen, hoe dat beslist u volledig zelf ( Tong, vingers, dildo, ... U kiest! Interesse stuur me dan een berichtje en rijk me je hand !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10