Zoeken naar extra borsten

Uw zoekactie voor extra borsten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. Mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Hoe groter hoe liever ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX PS een tijdje geleden antwoorde hier een ...an ? ben je mail kwijt schat ...  

spelt in hooiberg
Barelover 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Laat je discreet verwennen
Vingers die door je haar strelen,een zachte massage die de intimiteit stimuleert, tongen die zich passioneel verstrengelen, een handpalm die jouw borsten zachtjes kneed, zwoele lippen die je tepels hard zuigen,sabbelen aan je lipjes, tobg aan je klitje, harde knots die je vrouw laat voelen. Ben jij die vrouw next door op zoek naar spannkng, avontuur, puur natuur genot met fantasie zonder extremen. Deze slanke gebonden man met niveau zoekt jou voor langdurige vriendschap, geen relatie. Hygiene, discretie. Ik ben gesteriliseerd. Dus dames met dito partner die eens wat groen gras lusten.  
Secret 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek zeer volslanke minnares met grote borsten voor seks dates en indien mogelijk meer
Grote verzorgde slanke man met moderne looks in LAT relatie zkt om samen te genieten een minnares voor sexdaten. Graag volslank met zeer grote borsten. Ook gehuwd of in een relatie omdat misschien gemakkelijker is alhoewel single dame ook welkom Dates kunnen zowel overdag in de week als sommige avonden en af en toe weekend. Ben financieel onafhankelijk . Discreet en safe. Leeftijd niet belangrijk.  
DIRK 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek naar echte foto's van vrouwen met tepelpiercing.
Hey, Graag echte foto's van uw borsten let piercing. Geen foto's van het internet geplukt. Gezicht mag, maar moet niet.  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, hoger opgeleid, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Grote borsten van rijpe vrouw gezocht.
Door mijn obsessie naar (grote) borsten, ben ik altijd al op zoek naar een (liefst rijpe) vrouw die dit met mij zou willen delen. Later kwam ik met de begrippen ANR en ABF in aanraking (Adult brast Feeding). Dit paste bij mijn verlangens, ookal is melk drinken geen grote noodzaak, wel extra fijn. ik kwam er achter, dat deze fetish vooral in USA en UK wordt beleefd, maar nauwelijks in Nederland of Europa. Zelfs op Fetlife en andere websites gebeurt er zo goed als niets. Het zou mooi zijn om hier toch een keer een vrouw te vinden, die het heerlijk vindt als een man met haar borsten speelt en aan haar tepels zuigt. Met mijn huidige partner is dit onbespreekbaar en er is ook geen intimitiet en seks meer!  
10 dagen
Tim 43 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Volslank gezocht
Slanke 40er zoekt een leuke volslanke dame om dit weekend af te spreken voor een leuke date. Ikzelf van 42, slank, 1.87, vrijgezel, korte baard, discreet en hygiënisch, niet roker. Jou profiel, volslank, grote mooie borsten, stevige billen, volle poep, mooi rond buikje, mooie lovehandels, zin in sex, ... afspraak dit weekend bij mij of bij jou of hotel, rustig opbouwen tot een hoogtepunt. Graag eerlijke reacties met wat uitleg over jezelf. (met foto )  
10 dagen
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten die ik mag betasten
Bij welke vrouwen mag ik hun borsten betasten , strelen , kussen , knuffelen en masseren , geen seks ,,borsten klein of groot of hangers ,,uiterlijk of leeftijd geen belang , kan niet ontvangen en enkel overdag , Ik ben heel lief en zachtaardig en ik hou me strikt aan de afspraken ..ook vrouwen met een beperking of vreemde origine ..wie heeft er goesting ?  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Op zoek naar mature, curvy dame Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er nog veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
11 dagen
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Grote boezem van rijpe vrouw gezocht.
Van jongs af aan voel ik mij heel erg aangetrokken tot rijpe vrouwen en verlang naar een oudere vrouw met een volle, warme en zachte boezem waar ik mee mag spelen en knuffelen. Borsten brengen mijn hoofd op hol. Is er een leuke vrouw die het zelf fijn vindt als er met haar boezem gespeeld wordt? Ik heb veel passie te delen en vindt borsten het mooiste dat er is, ook zou ik erg graag willen samensmelten met een rijpe vrouw en in haar blijven terwijl ik aan haar tepels zuig. is er een (eventueel donkere, Aziatische of blanke) vrouw die deze passies met mij wil delen? Een ANR of ABF zou ook zeer welkom zijn, met of zonder melk. Geen berichten van mannen of verwijzingen naar betaalde diensten graag! Schrijf mij als je interesse hebt! Groetjes. Chris (46) uit Eindhoven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10