Zoeken naar fijne

Uw zoekactie voor fijne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
lieve friend with benefits gezocht
deze beslist toffe single met slank verzorgd voorkomen zoekt een lieve friend with benefits, de leeftijd maakt me niet zoveel uit, graag iemand die zich gemakkelijk kan vrijmaken om een fijne vriendschap met een plus op te bouwen.  

lieve friend with benefits gezocht
ikke 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet zelf ontvangen thuis
Hoi leuke dame ook zin is de stress te ontvluchten en je is laten verwennen met leuke massage ? Maar kun je zelf niet ontvangen ? Dan heb ik oplossing, zelf heb ik grote bestelwagen met daarin. Een massage tafel of luchtmatras , ik geef jou dan een fijne massage ,naar mij toe hoeft niks te gebeuren ben zelf hygiënisch en discreet en vraag dat dan ook terug ,zin gekregen stuur gerust u wensen door dan groeten  
Johan 42 jaar Antwerpen - Duffel
Friends with Benefits
Welke vrouw wil er met een niet onknappe man een fijne vriendschap opbouwen. Misschien kunnen we deze samen invullen? Ben weliswaar gebonden maar geef daarbij ook discretie en vertrouwen naar jou toe. Ik geef graag een massage en hou ervan te knuffelen, likken, enz... Ik verlang al naar jou....Ben je een oudere, volslanke of verlegen dame? Dan zie ik ook uit naar jou reactie...Reacties met foto hebben streepje voor...!  
YOLO 56 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
DIE SPELD IN DEZE HOOIBERG ... ? IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ... !
Hoi, zowel voor jou als klasse dame, als voor mij als man is het zoeken naar die speld in deze hooiberg ... Als dame (single of met medeweten van) heb je de fantasie, dat verlangen op een vaste lover... Graag zou ik die ééne dame (die speld) willen leren kennen om van al dit moois samen met elkaar te genieten, een vast contact opbouwen, maar geen vaste relatie ! Ik denk niet alleen met mijn ..., hij bestaat dus nog :-). Ik ben een zeer verzorgde en goed geconserveerde vijftiger, kort blond haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Soa vrij en gesteriliseerd... Zijn er voldoende raakvlakken, laat dan gerust een berichtje na, uitkijkend naar wat komen zal / kan ... Fijne dag nog x  
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Bart 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Elegante ondernemer zoekt fijn gezelschap
Stijlvolle ondernemer is op zoek naar een meer matuur gezelschap. Een hapje eten, wandeling, drankje en als het klikt fijne intieme momenten samen. Een bloem van een dame de 50 gepasseerd kan me bekoren. Je hebt stijl, savoir-vivre in elke van je vezels. Stijlvolle kledij, zorg voor jezelf zijn je dierbaar. Dit is geen sollicitatie eerder een ontdekkingstocht naar wie je bent en waar je voor staat… Je mag verwachten: een gemanierd man met respect voor dames, die zijn wereld kent, gescheiden is waardoor hij tijd en aandacht voor jou hoog in het vaandel plaatst.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10