Zoeken naar genieten vier

Uw zoekactie voor genieten vier leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Johan 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
En jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot snel in de Costa Blanca Groetjes johan  
lekker 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Beste, Ik ben een verzorgde goodlooking hetero man die thuis beschikt over een neukmachine die een eindeloos uithoudingsvermogen heeft. Heb ook verschillende dildo's die er op passen. Wie wil wel eens kronkelen van genot en krampen in haar tenen krijgen door de vele orgasmes ? Ik ontvang jou met plezier, je kan er volop van genieten. Zelf kan ik je ook lekkere massage geven of ik kijk gewoon toe, wat jij fijn vindt. Enkel ernstige reacties aub.  

Wie wil wel eens iets anders proberen ?
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
Glenn 33 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel 0471887627
Casual
Hi! Single jongeman uit Londerzeel met zin in iets casual laat ons samen van de passionele zomer genieten, sexy fun, casual, no strings attached.  

Casual
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zachte Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick -gratis - verplaats,  
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10