Zoeken naar je zin

Uw zoekactie voor je zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Veel zin 48 jaar Antwerpen - Mol
Wie komt langs voor vluggertje ik geef
Welke verzorgde vrouw komt langs voor vluggertje ik geef … Ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Wie komt langs voor vluggertje ik geef
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Advertentietekst : Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Niels 31 jaar Limburg - Bree 0494678550
Welness
Heyla! Aanstaande vrijdag heb ik een leuke welness geboekt in Nederlands Limburg. Welke leuke dame kom ik daar tegen of heeft zin om me te vergezellen? X Niels  
dennis 49 jaar Limburg - Beringen
verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
Stiertje 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk vrouw gezocht tussen 18 en 26j voor echt daddys cocktails
Hey, Ik ben een verzorgd man 34j singel met leuk leven. Ik zoek vaste seks vriendin om mee te wandelen op reis gaan en meer dan seks alleen maar geil seks hoort erbij ben jij alles mij licht bi is pluspunt kunnen wij samen op ontdekkingsreis in geil wereld. Ik sta open voor alles. Ben jij onderdanige sub super leuk ik heb tijdens seks daddys karakter. Hou jij van besneden heel dik penis mmm Ik zou zeggen welke leuk vrouw singel of gebonden tussen 18 26j heeft zin voor heerlijk opbouwend contact met geil seks en ruw en lekker genot heb jij zin ? Bel je me op ? Fakers onthoud u !  

Leuk vrouw gezocht tussen 18 en 26j voor echt daddys cocktails
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou graag beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Mats 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke "friend with benefits" gezocht
Misschien meteen met de deur in huis vallen. Ik zoek hier een “friend with benefits” of minnares. Zo, dat heeft het voordeel van de duidelijkheid. Ik zit al jaren in een relatie die me grotendeels bevalt, maar die op seksueel gebied jammer genoeg doodgebloed is. Ondanks verwoede pogingen om er iets aan te doen is er geen beterschap. En ik hou iets teveel van seks om helemaal zonder door het leven te gaan. Vandaar mijn poging hier. Wat zoek ik? Een vrouw die zich herkent in mijn situatie of die gewoon zin heeft in leuke, vrijblijvende dates. Ik zoek niets speciaals, gewoon af en toe afspreken, leuke seks hebben, waarbij genieten en ontspannen centraal staan. Een persoonlijke klik zou ook leuk zijn, want een leuke babbel is ook zeker welkom. Ik zoek niet meteen een specifiek type, of iemand van een bepaalde leeftijd, gewoon een leuke dame die zin heeft om af en toe te daten. Zelf ben ik een leuke, vrij knappe man uit Gent, hoger opgeleid met een leuke babbel.  
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag lieverds, ik ben een knappe man op zoek naar een gebonden dame. Liefst iemand uit de buurt van Deinze of die zich kan verplaatsen en zich overdag kan vrijmaken zodat we regelmatig kunnen afspreken. Heb jij ook zin in spannende momenten waarbij we beiden uitkijken naar een volgende date geef gerust een sintje. Respect - discretie - hygiëne zijn een must....x Leeftijd van geen belang. Durf je?  
Bi me 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Bi namiddag club goesting
Is er een dame die zin heeft om deze namiddag mee te gaan naar de bi namiddag in club goesting ? Ik pik je op en breng je terug thuis. Is voor mij de eerste keer om dit mee te maken en zou leuk zijn als koppel te gaan. Ben man 54 1.85 groot BEAR type.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10